حالت تاریک
چهارشنبه, 17 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
همدان، مقصد امن سرمایه‌گذاری با حمایت‌های ویژه
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان تأکید کرد:

همدان، مقصد امن سرمایه‌گذاری با حمایت‌های ویژه

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان با بیان اینکه در بحث سرمایه‌گذاری، امنیت منطقه و حمایت‌ مسئولان برای سرمایه‌گذاران مهم است، گفت: سفر مقام عالی قوه قضائیه به استان و تأکیدات برای حمایت از سرمایه‌گذاران بسیار مؤثر بود.

حسن پیمانی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در هر جایی نیاز به همکاری و همدلی همه مردم منطقه دارد، گفت: با توجه به شعار سال و شرایط فعلی در حوزه سرمایه‌گذاری در هر جا و هر منطقه‌، بهبود شرایط اقتصادی برای مردم آن منطقه مهم است.

وی با اشاره به اینکه وجود سرمایه‌گذار در هر استانی، در شرایط تاب‌آوری اقتصادی مردم مؤثر است، افزود: به همین دلیل حمایت‌های ما در این حوزه بسیار جدی‌ شده است و در بحث سرمایه‌گذاری خارجی در سال گذشته اتفاق بی‌نظیری رخ داد که در سال پیش‌رو اثرات آن را خواهیم دید.

 مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان ادامه داد: در سال گذشته 209 میلیون دلار جذب سرمایه‌گذار خارجی داشتیم که مهم‌ترین آن جذب ۱۴۸ میلیون سرمایه‌گذاری در تأسیس باغ ویلا توسط سرمایه‌گذار خارجی بود و در حال حاضر زمین آن از طرف شهرداری تحویل داده شد تا ساخت پروژه آغاز شود.

پیمانی با بیان اینکه برای سال پیش‌رو با تأکید استاندار در بحث جذب سرمایه‌گذار، برنامه‌های خوبی داریم، عنوان کرد: برای جذب فرصت‌های سرمایه‌گذاری و بروزرسانی آن با همکاری فرمانداران توانستیم ۱۱۹ فرصت سرمایه‌گذاری دارای اهمیت برای استان را شناسایی کنیم که مطالعات اولیه آن‌ها انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه بعداز اینکه کلیه مطالعات انجام شود به  سازمان سرمایه‌گذاری خارجی کشور ارائه می‌شود، افزود: سپس سرمایه‌گذاران از کشورهای مختلف که قصد دارم در کشور ما سرمایه‌گذاری کنند، با توجه به پتانسیل ویژه در استان همدان به این منطقه معرفی می‌شوند تا اتفاقات ویژه‌ای رخ دهد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان خاطرنشان کرد: فرصت‌های سرمایه‌گذاری در استان همدان درحال به‌روز رسانی است و اولویت‌ها با توجه به شرایط آب و هوایی و اقلیمی، در بحث گردشگری است.

پیمانی در پایان با بیان اینکه در بحث سرمایه‌گذاری، امنیت منطقه و حمایت‌های مسئولان برای سرمایه‌گذاران  موجب دلگرمی است، تصریح کرد: سفر مقام عالی قوه قضائیه به استان همدان و تأکیدات برای حمایت از سرمایه‌گذاران بسیار مؤثر بود.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!