حالت تاریک
یکشنبه, 04 خرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
همدان با ریل و تجارت متحول می‌شود
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس:

همدان با ریل و تجارت متحول می‌شود

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی از برنامه‌های کلان برای اتصال ریلی و جذب سرمایه‌گذاری عظیم در همدان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، عباس صوفی پیش از ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان، بر لزوم کارآمدی محور بودن تصمیم‌گیری‌ها در تمامی حوزه‌ها تأکید کرد.

 وی اظهار کرد: با برنامه‌ریزی دقیق و شناخت ظرفیت‌های استان، دستیابی به رشد هشت درصدی هدف‌گذاری شده در برنامه هفتم توسعه امکان‌پذیر خواهد بود.

منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد؛ پیشران توسعه با اتصال ریلی و ایجاد بندر خشک

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت ویژه منطقه اقتصادی جهان‌آباد، از تلاش‌های صورت گرفته برای توسعه این منطقه خبر داد.

 وی با بیان اینکه مجوز اتصال این منطقه به خط ریلی کشور از ایستگاه فامنین اخذ شده و هزینه اجرای آن نیز توسط شرکت راه‌آهن تامین خواهد شد، ابراز کرد: علاوه بر این، مجوز ایجاد بندر خشک یا منطقه لجستیکی در جهان‌آباد صادر شده که می‌تواند تحولی شگرف در اقتصاد استان ایجاد کند.

 

سرمایه‌گذاری ۳۰۰ همتی پتروشیمی؛ نوید رونق اقتصادی

صوفی همچنین از آغاز فعالیت شرکت پتروشیمی با سرمایه‌گذاری عظیم ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی در منطقه جهان‌آباد خبر داد و تاکید کرد که این سرمایه‌گذاری می‌تواند نقش بسزایی در رشد اقتصادی استان ایفا کند.

استقرار دفتر منطقه‌ای ایمیدرو؛ همدان قطب معدنی غرب کشور

وی گفت: یکی دیگر از دستاوردهای مهم استان استقرار دفتر منطقه‌ای سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) در همدان است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی این موضوع را نتیجه پیگیری‌های مستمر خود در ابتدای دوره نمایندگی دانست و تصریح کرد که اکنون همدان به عنوان دفتر منطقه غرب کشور در حوزه معدن شناخته می‌شود.

نگرانی از بن‌بست شدن همدان با اجرای فعلی کنارگذر غربی

وی در بخش دیگری از سخنان خود، مخالفت خود را با شکل فعلی اجرای کنارگذر غربی اعلام و تأکید کرد: با اصل ایجاد کنارگذر مخالف نیست، بلکه نگران بن‌بست شدن همدان است.

صوفی عنوان کرد:اجرای این پروژه به نحوی که مسیر اصلی غرب کشور را از همدان جدا کند، به ضرر استان خواهد بود، چرا که همدان دروازه ورود غرب کشور محسوب می‌شود و باید از این ظرفیت در برنامه‌ریزی‌های اقتصادی بهره برد.

ضرورت احیای بازار همدان؛ از قطب اقتصادی تا وضعیت کنونی

وی به وضعیت نامناسب بازار همدان اشاره کرد و یادآور شد: این بازار روزگاری قطب اقتصادی کشور بوده اما اکنون با ضعف روبرو شده است.

 نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی خواستار آسیب‌شناسی و تدوین راهبردی برای احیای بازار شد و تاکید کرد: وظیفه اتحادیه‌ها، فراتر از صدور مجوز و بازرسی، تدوین راهکارهای احیای بازار است.

انتقاد از تمرکز منابع مالی شرکت‌های بزرگ در تهران

وی از تمرکز منابع مالی شرکت‌های بزرگ نظیر صبانور در بانک‌های تهران انتقاد کرد و خواستار انتقال این منابع به بانک‌های همدان شد تا از تسهیلات آن برای رشد اقتصادی استان استفاده شود.

صوفی با انتقاد از عدم سرمایه‌گذاری شستا در همدان، به اهمیت فرودگاه این شهر اشاره کرد و از راه‌اندازی مجدد پروازهای همدان_مشهد خبر داد.

 وی همچنین از پیگیری برای برقراری روزانه دو نوبت پرواز همدان_تهران به‌عنوان یک ضرورت برای توسعه اقتصادی و ارتباطی استان خبر داد و در حوزه گردشگری، با تاکید بر ظرفیت‌های متنوع استان، خواستار برنامه‌ریزی برای ماندگاری بیشتر گردشگران و بهره‌برداری از ظرفیت گوهرسنگ‌ها شد.

 وی بر لزوم همکاری تمامی مسئولان برای بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها تأکید کرد.

انتهای خبر/

 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!