
معاون کارآفرینی ادارهکل تعاون همدان خبر داد:
هدفگذاری ۱۷ هزار شغل برای سال جاری
معاون کارآفرینی و اشتغال ادارهکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان همدان با بیان اینکه در سال گذشته ۲۱ هزار و ۴۰۰ فرصت شغلی ثبت شد، از هدفگذاری ایجاد ۱۷ هزار شغل دیگر در سال جاری خبر داد.
مصطفی قربانفر در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»، از برنامههای جامع استان برای ایجاد تحول اقتصادی و افزایش فرصتهای شغلی خبر داد و با اشاره به پیگیریهای مستمر استاندار همدان از بدو ورودشان به استان، اظهار کرد: یکی از اولویتهای اصلی استاندار محترم، تدوین و اجرای برنامههای دستگاههای اجرایی در حوزه سرمایهگذاری و اشتغال بوده است که این مهم در قالب سند تحول و پیشرفت استان تهیه و نهایی شده است.
وی در تشریح این سند راهبردی افزود: در این سند، تمامی دستگاههای اجرایی استان برنامههای مشخص خود را در زمینه ایجاد فرصتهای شغلی و جذب سرمایهگذاران اعلام کردهاند. به عنوان مثال، سازمان جهاد کشاورزی برنامههایی را برای اصلاح شیوههای کشت، توسعه صنایع تبدیلی و احداث گلخانهها تدوین کرده است و سایر دستگاهها نیز برنامههای مشابهی را در حوزههای تخصصی خود ارائه دادهاند.
معاون کارآفرینی و اشتغال ادارهکل تعاون کار و رفاه اجتماعی همدان با اشاره به عملکرد موفق استان در سال گذشته در زمینه ایجاد اشتغال گفت: در حالی که تعهد دولت برای استان همدان در سال گذشته ایجاد ۱۷ هزار و ۶۶۹ فرصت شغلی بود، خوشبختانه با تلاش دستگاههای اجرایی و اجرای برنامههای پیشبینی شده، موفق شدیم اطلاعات مربوط به ایجاد ۲۱ هزار و ۴۰۰ فرصت شغلی را در سامانه مربوطه ثبت کنیم.
وی در ادامه به برنامههای سال جاری پرداخت و تصریح کرد: تعهد استان برای سال جاری نیز ایجاد حدود ۱۷ هزار فرصت شغلی است و دستگاههای اجرایی بر اساس برنامههایی که در قالب سند تحول و پیشرفت ارائه دادهاند، موظف به پیشبرد این اهداف هستند که علاوه بر جذب سرمایهگذاران و منابع سرمایهگذاری، دولت نیز تسهیلاتی را در قالب تسهیلات اشتغالزا به سرمایهگذاران پرداخت خواهد کرد.
قربانفر ابراز امیدواری کرد که با پیگیری جدی اهداف تعیین شده توسط دستگاههای اجرایی، استان بتواند در سال جاری نیز به تعهد ایجاد ۱۷ هزار شغل دست یابد.
وی در خصوص تاثیر این اقدامات بر نرخ بیکاری استان گفت: نرخ بیکاری استان در دو سال گذشته ۸/۲ درصد بوده است و هدف ما نه تنها حفظ این نرخ، بلکه کاهش آن به هفت درصد تا پایان برنامه است که برای دستیابی به این هدف، علاوه بر ایجاد شغل برای ورودیهای جدید به بازار کار، باید بخشی از جمعیت بیکار استان نیز جذب بازار کار شوند.
معاون کارآفرینی و اشتغال ادارهکل تعاون کار و رفاه اجتماعی همدان در پایان با تأکید بر عزم جدی مسئولان استان برای تحقق اهداف سند تحول و پیشرفت خاطرنشان کرد: خوشبختانه سند تحول استان تهیه شده و دستگاههای اجرایی با تمام توان و بر اساس دستور استاندار محترم، برای پیشبرد برنامهها و دستیابی به اهداف تعیین شده در این سند پای کار هستند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!