حالت تاریک
پنج‌شنبه, 04 دی 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
الگوسازی قرآنی برای مهدویت
یک استاد حوزه عنوان کرد:

الگوسازی قرآنی برای مهدویت

یک استاد حوزه علمیه با تأکید بر لزوم پرهیز از تقلید روش‌های دشمن، از مربیان خواست تا روش الهی و اهل‌بیتی را با تمرکز بر روایت‌گری صحیح پیش ببرند که در این صورت، جوانان خود به سوی حقیقت جذب خواهند شد.

محمد عبدالله‌پور در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»؛ به تشریح روش‌های نوین تبلیغ مفاهیم مهدویت برای نسل جوان پرداخت.

وی با تأکید بر ضرورت به‌کارگیری شیوه‌های متناسب با ویژگی‌های نسل جدید اعلام کرد که دیگر نمی‌توان با ابزارهای گذشته، جوانان را به سمت ارزش‌های دینی جذب کرد.

این استاد حوزه خاطرنشان کرد که این امر نیازمند روش‌های خارق‌العاده نیست، بلکه باید الگوهای قرآنی و اهل‌بیتی را بازخوانی کرد.

عبدالله‌پور با استناد به خطبه حضرت زهرا (س) در مسجد مدینه، دو الگوی کاربردی را برای امروز برشمرد. 

وی الگوی اول را «مدیریت شناخت» عنوان کرد و گفت که حضرت زهرا (س) فرمودند: «چرا گوش‌هایتان برای شنیدن حرف غلط سریع شده است؟».

این استاد حوزه افزود: امروزه شیاطین رسانه‌ای، فضایی پر از سخنان نادرست ایجاد کرده‌اند و ما باید در این جنگ شناختی، برنامه‌ای برای کاهش پذیرش باطل داشته باشیم.

عبدالله‌پور تصریح کرد: نیازی به ایجاد رسانه‌های جدید نیست، بلکه باید در فضای موجود، حرف‌های غلط را به چالش کشید.

الگوی دوم را «روشن‌بینی و نقدپذیری» خواند و به گلایه حضرت زهرا (س) مبنی بر بستن چشم‌ها بر اعمال قبیح اشاره کرد.

وی خطاب به مربیان و مبلغان تأکید کرد که نباید چشم بر چالش‌های موجود، به ویژه در مسئله زن و زندگی، بست. روایتگری صحیح از این چالش‌ها، گفتمان اصلی جهان را در دست خواهد گرفت.

این استاد حوزه با اشاره به خستگی جهانی از تباهی و فساد، مهدویت را گزینه‌ای جذاب برای نسل جوان دانست و ساخت فیلم‌هایی مانند «مرد عنکبوتی» یا «ماتریس» را نشانه‌ای از عطش بشر به نجات‌بخش خواند.

عبدالله‌پور گفت: ما می‌توانیم به جوانان بگوییم آن منجی که در ذهن شماست، دشمن برای شما ساخته؛ اما ما حقیقت آن را داریم که همان مهدویت است.

وی در پایان با تأکید بر لزوم پرهیز از تقلید روش‌های دشمن، از مربیان خواست تا روش الهی و اهل‌بیتی را با تمرکز بر روایت‌گری صحیح پیش ببرند که در این صورت، جوانان خود به سوی حقیقت جذب خواهند شد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!