
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان همدان:
کیفیت غذا در کوتاه مدت ارتقا مییابد
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان همدان گفت: دانشگاه ما پذیرای انتقادات و پیشنهادات دانشجویان است. قطعاً کیفیت غذا را نیز در مدت زمان کوتاه به نقطه مطلوب میرسانیم.
محمدعلی کاظمی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی«عصرهمدان»؛ در خصوص اعتراض دانشجویان دانشگاه زینب کبری(س) همدان نسبت به کیفیت غذای دانشگاه، اظهار کرد: ما غذا را به صورت متمرکز در آشپزخانه مرکزی دانشگاه شهید مفتح پخت میکنیم و برای سه دانشکده شهید مفتح، جباریان و زینب کبری(س) نیز ارسال میکنیم.
وی با بیان اینکه دانشجویان پسر به این نوع طبخ غذا اعتراضی نداشتهاند، عنوان کرد: ذائقه دانشجویان دخترمان متفاوت است و نسبت به غذاهایی که طبخ میشود کمی حساستر هستند، البته این امر خیلی طبیعی است، بالاخره دخترها نکتهبینتر هستند و نسبت به کارهایی که انجام میشود ظرافت بیشتری دارند، و مهمتر از این مسئله اینکه خانمها بیشتر از آقایان کار طبخ غذا را انجام میدهند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان همدان با اشاره به اینکه در دو هفته اخیر در طبخ غذا افت کیفیت داشتیم که خیلی زود به پیمانکار هم تذکر دادیم، بیان کرد: بعد از عید نوروز پختوپز غذای این سه دانشکده را کامل به پیمانکار واگذار کردیم. و ما بهعنوان واسطهگری هستیم که غذا را برای دانشجویان میخریم.
کاظمی در ادامه سخنان خود افزود: دانشجویان اذعان دارند که کیفیت غذا در سال گذشته، خیلی بهتر بوده ولی بعد از عید نوروز از کیفیت آن کاسته شده است.
وی با بیان اینکه ما برای کنترل کیفیت غذا ناظر داریم، تصریح کرد: کیفیت غذاها بهطور دائم از طریق ناظر رصد میشود.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان همدان اضافه کرد: بعضی اوقات در بحث پختوپز از یکسری ادویهها استفاده میشود که مطابق ذائقه دانشجویان نیست، و دلیل آن خاص بودن ذائقه جوانان است.
کاظمی با بیان اینکه بنده نیز از همین غذاها استفاده میکنم، تاکید کرد: امروز به پیمانکاران تذکر جدی دادیم و قطعاً مطالبه دانشجویان را پیگیری میکنیم.
وی با بیان اینکه ما حاضریم رسانهها در هر زمانی بهطور میدانی غذاهای ما را امتحان کنند، خاطرنشان کرد: انصافاً کیفیت غذاهای ما نسبت به دانشگاههای دیگر بهتر است، اما بازهم تاکید میکنم ما مطالبه دانشجویان را پیگیری میکنیم تا به نتیجه مطلوب برسیم.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان همدان با اشاره به کیفیت خوب مواد اولیه غذاها در این سه دانشکده، یادآور شد: مواد اولیه این غذاها همچون گوشت، مرغ، برنج و... بالاترین کیفیت را داشته، همه چیز استاندارد و تحت نظر نماینده مقیم بهداشت آنجا است.
کاظمی در پایان سخنان خود گفت: دانشگاه ما پذیرای انتقادات و پیشنهادات دانشجویان است. قطعاً کیفیت غذا را نیز در مدت زمان کوتاه به نقطه مطلوب میرسانیم.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!