حالت تاریک
یکشنبه, 28 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
آماربرداری برای بهبود خدمات اتوبوسرانی همدان انجام می‌شود
سرپرست سازمان حمل و نقل شهرداری همدان:

آماربرداری برای بهبود خدمات اتوبوسرانی همدان انجام می‌شود

سرپرست سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری همدان گفت: در هفته‌های اخیر، افرادی برای آماربرداری اتوبوس‌ها از تهران به همدان اعزام شده‌اند تا با بررسی نیاز شهر و حجم موجود، بر اساس مدل‌های علمی، خدمات بهتری ارائه شود.

سیدصادق پورسینا در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با بیان اینکه رنج‌های مختلف میانگین سنی برای ناوگان حمل و نقل عمومی درون شهری درنظر گرفته شده است، گفت: اما به طور کلی میانگین دوازده سال تعریف شده است.

وی با اشاره به اینکه متأسفانه ناوگان اتوبوسرانی ما به دلیل فرسودگی و عمر بالا، دچار نواقص فنی مکرر می‌شود، افزود: خودروهای ناوگان اتوبوسرانی به دلیل مسائل فنی و طی مسافت زیاد، دائما دچار نقص فنی می‌شوند و ما از این بابت از شهروندان عذرخواهی می‌کنیم و تمام تلاش خود را می‌کنیم تا در اسرع وقت این مشکلات را برطرف کنیم. 

سرپرست سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری همدان ادامه داد: حتی خودروی شخصی هم ممکن است دچار نقص فنی شود، مهم این است که چگونه آن را مدیریت کنیم، ما این اتوبوس‌ها را در اولین فرصت ممکن و پس از رفع نقص، به چرخه خدمت‌رسانی بازمی‌گردانیم.

پورسینا در پاسخ به این سوال که وضعیت ناوگان در شهر همدان چگونه است، گفت: با توجه به خرید اتوبوس‌هایی که سال گذشته انجام شد، میانگین سنی ناوگان ما تقریبا قابل قبول است. 

وی با اشاره به اینکه در جلسات قبلی با اعضای شورای شهر نیز به این موضوع اشاره شد که ناوگان جدیدی که قرار است قبل از تابستان به ناوگان اضافه شود، با کمبود راننده مواجه هستند، افزود: خوشبختانه با مجوزی که صادر شده و اقداماتی که در حال انجام است، امیدواریم که بتوانیم قبل از تابستان ناوگان جدید را به خدمت بگیریم و خدمات مطلوب‌تری به شهروندان ارائه دهیم.

سرپرست سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری همدان در پاسخ به این سوال که شهروندان شهرک شهید بهشتی نسبت به کمبود اتوبوس در این منطقه مطالبه دارند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر، بر اساس آماری که به صورت روزانه دریافت می‌کنیم، ۴ دستگاه اتوبوس در شهرک شهید بهشتی خدمات ارائه می‌دهند.

پورسینا با بیان اینکه ممکن است به دلیل نواقص فنی، تصادفات و عوامل دیگر، این تعداد متغیر باشد، گفت: اما شهرک شهید بهشتی از لحاظ تعداد ناوگان، با توجه به بضاعت موجود، مورد توجه خاص قرار گرفته است و ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا رضایت شهروندان این منطقه و سایر شهروندان را جلب کنیم.

وی با اشاره به اینکه با جذب نیروهای جدید، فاصله زمانی بین اتوبوس‌ها کاهش خواهد یافت، تصریح کرد: برای پیشبرد کار بر مبنای دانش و علوم مرتبط، مشاورانی با محوریت معاونت عمرانی شهرداری در حال بررسی طرح جامع ترافیکی و ارائه طرح تفصیلی هستند تا خدمات منطقی‌تری به شهروندان ارائه شود. 

سرپرست سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری همدان عنوان کرد: در هفته‌های اخیر، افرادی برای آماربرداری اتوبوس‌ها از تهران به همدان اعزام شده‌اند تا با بررسی نیاز شهر و حجم موجود، بر اساس مدل‌های علمی، خدمات بهتری ارائه شود.

پورسینا در پایان خاطرنشان کرد: اگر همه برنامه‌ریزی‌ها به خوبی پیش رود، در اواسط تابستان خبرهای خوبی در حوزه حمل و نقل عمومی شهری، به ویژه اتوبوس، برای شهروندان همدانی داشته باشیم.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!