حالت تاریک
شنبه, 06 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
همدان نیازمند نهضت اقتصادی است
دادستان کل کشور:

همدان نیازمند نهضت اقتصادی است

دادستان کل کشور با تاکید براینکه همدان نیاز به نهضت اقتصادی دارد، گفت: صنعت و فعالیت اقتصادی در همدان فرهنگ نشده و علت بروز بخش بزرگی از مشکلات اقتصادی در همدان، نبود تجربه است بنابراین بخشی از مشکلات مطرح شده طبیعی است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد موحدی‌آزاد ظهر امروز در نشست هم اندیشی با فعالان اقتصادی همدان با بیان اینکه با وجود عضویت دادستانی در تشکل‌های اقتصادی اما مجموعه قضائی تنها مکلف به پیگیری و مطالبه‌گری است، گفت: بنابراین همه توان دادستانی به دقت عمل در پیگیری امور معطوف شده است.

 

وی با اشاره به نام‌گذاری سال با عنوان «سرمایه گذاری برای تولید»، افزود: این شعار بیانگر این است که رهبر معظم انقلاب اسلامی مسئله مهم و اساسی کشور را مسائل اقتصادی می‌دانند.

 

دادستان کل کشور ادامه داد: دادستانی کل کشور کارگروهی برای پیگیری تحقق شعار سال تشکیل داد که این کارگروه در دادستانی‌های سراسر کشور نیز تشکیل شده است.

 

حجت‌الاسلام‌والمسلمین موحدی‌آزاد با بیان اینکه رئیس قوه قضائیه در جلسات به تحقق شعار سال تأکید کردند، عنوان کرد: با توجه به تحمیل تحریم‌های ظالمانه و اتفاقات ناشی از این تحریم‌ها، قوه قضائیه به کمک دولت، فعالان اقتصادی و بخش خصوصی آمده است و امروز بیشترین همراهی بین سه قوه شکل گرفته است.

 

وی با اشاره به اینکه از قدیم‌الایام همدانی‌های اصیل نسبت به سرمایه‌گذاری استقبال نداشتند، تصریح کرد: باید علت این موضوع در استان همدان بررسی شود چراکه در همدان ظرفیت زیادی برای صنعتی شدن وجود دارد.

 

دادستان کل کشور با تاکید براینکه همدان نیاز به نهضت اقتصادی دارد، گفت: صنعت و فعالیت اقتصادی در همدان فرهنگ نشده و علت بروز بخش بزرگی از مشکلات در همدان، نبود تجربه است بنابراین بخشی از مشکلات طرح شده طبیعی است.

 

 

حجت‌الاسلام‌والمسلمین موحدی‌آزاد ادامه داد: پیشنهاد ما این است که دادستانی با حضور یکی از معاونان زبده و اهل کار در این حوزه، نمایندگان قسمت‌های اجرایی شامل سازمان صمت، اتاق بازرگانی و بخش خصوصی کارگروهی تشکیل داده و کار خود را فعال‌تر و هدفمندتر پیگری کند.

 

وی با بیان اینکه مجموعه قضایی به دنبال ایجاد تسهیلات برای فعالان اقتصادی است، افزود: قبول داریم که برای گرفتن یک مجوز در صورت نداشتن آشنا، سرمایه گذار بین راه ناامید می شود.

 

دادستان کل کشور ادامه داد: از سرمایه‌گذاری یک نفر و فعالیت اقتصادی چندین خانواده و در مجموع کشور بهره‌مند می‌شوند در نتیجه در این راستا مجموعه قضائی با قوت پیگیر رفع مشکلات اقتصادی است.

 

حجت الاسلام والمسلمین موحدی آزاد با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی براینکه دشمن بر سه موضوع در کشورمان متمرکز شده است، تصریح کرد: دشمن در تلاش است روی معیشت مردم تمرکز کند و با در تنگنا قرار دادن مردم از نظر معیشت، نارضایتی عمومی ایجاد کنند.

 

وی با بیان اینکه تحریم، تحریف واقعیت ها و تبیین ناکارآمدی دولت، سه ترفند دشمن است، گفت: کسانی که اطلاعات دقیقی ندارند در دام اطلاعات غلط دشمنان در فضای اخبار غلط می‌افتند.

 

دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: سیاست قوه قضائیه برخورد با متخلفان است اما نباید به خاطر تخلف یک فرد، واحد تولیدی تعطیل، حساب ها توقیف و دستگاه های واحد تولیدی در قالب طلب طلبکار توقیف شود.

 

 

حجت‌الاسلام‌والمسلمین موحدی‌آزاد با بیان اینکه نباید واحد تولیدی و تولید تعطیل و کارگر بیکار شود، افزود: این موضوع یک قانون است که ابلاغ شده و اگر خلاف آن عمل شود، باید موضوع به دادستانی اطلاع داده شود.

 

وی با اشاره به بنا بر دستور رئیس قوه قضائیه باید به تولید کنندگانی که بخاطر نامناسب بودن شرایط بدهکار شدند، کمک کنیم، تصریح کرد: این افراد در بروز مشکل قصوری نداشتند و نباید جریمه شوند یا زندان بروند.

 

دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: مشکل ایجاد شده برای این افراد بر خلاف کسانی است که عامدانه جرم و تخلف انجام دادند در نتیجه قوه قضائیه تلاش می‌کند در رسیدگی به پرونده‌ها کمک بزرگی به سرمایه‌گذاران کند.

 

حجت الاسلام والمسلمین موحدی آزاد با بیان اینکه امروز در سیاست داخلی و خارجی،گ و موضوع مذاکرات در کشور یک‌صدایی وجود دارد، گفت: طرفین مذاکرات اخیر از نتیجه این نشست ابراز رضایت کردند.

 

وی با اشاره به اینکه امروز دنیا می‌داند ایران به دنبال جنگ نیست، عنوان کرد: ایران همیشه از بروز جنگ جلوگیری کرده است و جنگ هشت سال دفاع مقدس را دشمن به ما تحمیل کرد و ایران مجبور به دفاع شرعی و عقلی از سرزمین خود شد.

 

دادستان کل کشور با تأکید بر اینکه چنانچه اتفاقی بیافتد باز هم از کشورمان دفاع می‌کنیم، گفت: بر اساس سیاست کلان، نظام مقدس جمهوری اسلامی هیچ‌گاه دنبال جنگ نبوده و نیستیم.

 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!