حالت تاریک
چهارشنبه, 10 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
آزادی، آغازی دوباره
یادداشت:

آزادی، آغازی دوباره

آزادسازی زندانیان جرایم غیر عمد نه‌تنها از نظر فردی و اوخروی مفید است، بلکه باعث احیاء دوباره و بهروری دوباره این عنصر برای همه شئونات‌ خانوادگی و اجتماعی فرد در جامعه می‌شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»؛ زندان مجازاتی برای افراد خاطی و بعضاً خلافکار و اخلال‌گر در جامعه است و قرار است افرادی که برای زندگی مسالمت‌آمیز در خانواده و جامعه آمادگی لازم را ندارند را در این مکان تربیت کنند؛ اما در این میان افرادی هم هستند که در زندگی خصوصی و اجتماعی خطایی ندارند و جزو افراد معمولی به حساب می‌آیند ولی به دلایلی درگیر برشکستی و یا گرفتار کلاهبرداری افراد شیادی شده‌اند و متأسفانه از بد حادثه وارد زندان شده‌اند و به‌دلیل عدم توانایی در پرداخت بدهی خود سال‌ها در زندان به سر می‌برند و از طرفی هم زندگی خانوادگی آنها هم تحت‌الشعاع این قضیه قرار گرفته است.

متأسفانه از این دست اتفاقات در زندگی همه پیش می‌آید ولی اکثر اوقات با کمک خانواده، فامیل، دوست و آشنا ختم به خیر می‌شود، اما افرادی هم هستند که به هر دلیلی کسی کمک‌شان نمی‌کند یا توان کمک کردن به آنها را ندارند و ممکن است برای مبالغ بسیار کم و جزئی در حد چند میلیون تومان سال‌ها در حبس باقی بمانند.

وقتی از زندان حرف می‌زنیم باید از حلقه‌هایی که به زندانی وصل است هم حرف بزنیم از نقش همسری و فرزندی، پدری یا بعضاً مادری این افراد که امواج این اتفاق دامن بسیاری از انسان‌ها را می‌گیرد، البته این مورد برای همه صدق نمی‌کند و محبوس بودن برای عده‌ّای مفید است.

گاهی اوقات گوشه و کنار شهر حرکات جمعی بسیار مفید و البته خیر‌خواهانه‌ای انجام می‌شود که هم باری از روی دوش گرفتاری و هم خانواده‌اش برداشته شود و هم اسباب بازگشت فردی که از سرمایه‌های مملکت است را به جامعه فراهم می‌سازد.

 این حرکت جمعی که آزادی زندانیان جرایم کم است، تمام حلقه‌های جدا شده را، علی‌الخصوص خانواده را به هم وصل می‌کند.

تکثیر این حرکت زیبا و مفید دیگر نه فقط برای ثواب‌اش، بلکه به‌عنوان یک بازگشت دوباره افراد فعال جامعه، برای انجام کار و فعالیت‌های مفید به یک ضرورت امروزی تبدیل شده است.

مگر غیر از این است که برای هر یک از افراد هزینه‌های بسیاری از بیت‌المال شده تا از بدو تولد تا زمانی که به یک نیروی فعال کاری تبدیل شده و همچنین بهره‌برداری از آن و رشد و تعالی کشور در همه زمینه‌ها برای کشور مفید باشد، حالا همین نیرو یا فرد یا هر عنوان و سمتی که دارد از خانواده تا جامعه به فردی که فقط برای کشور هزینه‌ساز است تبدیل شده است.

 پس این اتفاق مبارک نه‌تنها از نظر فردی و اوخروی مفید است، بلکه باعث احیاء دوباره و بهروری دوباره این عنصر برای همه شئونات‌ خانوادگی و اجتماعی او می‌شود.

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!