
معاون غذا و داروی دانشگاه علومپزشکی تأکید کرد:
اهمیت مبارزه با قاچاق کالاهای سلامتمحور
معاون غذا و داروی دانشگاه علومپزشکی همدان با اشاره به اهمیت برگزاری مانور مبارزه با قاچاق کالاهای سلامتمحور،گفت: قاچاق این کالاها مستقیماً به سلامت جامعه آسیب میزند و وظیفه ما به عنوان متولیان سلامت، مقابله جدی با آن است.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان » صبح امروز عفتالسادات میرمعینی در مانور مشترک مبارزه با قاچاق کالاهای سلامتمحور در دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اهمیت حفاظت از سلامت مردم با تشدید نظارتها، گفت: در همین راستا مبارزه با کالاهای قاچاق در حوزه سلامت اجرا میشود.
وی با بیان اینکه هدف اصلی از برگزاری این مانور، نشان دادن اهمیت موضوع مبارزه با قاچاق کالاهای سلامتمحور برای مردم و مسئولان است، افزود: قاچاق این کالاها به صورت مستقیم به سلامت جامعه آسیب میزند و وظیفه ما به عنوان متولیان سلامت، مقابله جدی با این پدیده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: با توجه به اینکه در شرایط بحرانی ، قاچاق کالاها افزایش مییابد به همین دلیل، وظیفه ما سنگینتر شده و نظارتها و بازرسیها را تشدید کردهایم.
میرمعینی با بیان اینکه این مانور نمادی از این تلاشهاست تا به مردم اطمینان دهیم که سلامت آنها برای ما در اولویت قرار دارد، گفت: تمرکز این مانور بیشتر بر بحث عمده فروشیها و مراکز پخش، انبارها و شرکتهای پخش است.
وی در پایان با اشاره به اینکه مردم در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک در زمینه قاچاق کالاهای سلامتمحور، مراتب را به سازمانهای مربوطه اطلاع دهند، تصریح کرد: ما با همکاری سایر دستگاهها، تمام تلاش خود را برای حفظ سلامت جامعه به کار خواهیم گرفت.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!