حالت تاریک
دوشنبه, 15 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
سرمایه‌گذاری‌های مردمی، نقشه راه اصلی مدیریت شهری است
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری همدان:

سرمایه‌گذاری‌های مردمی، نقشه راه اصلی مدیریت شهری است

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری همدان گفت: شهرها باید با مشارکت مردم اداره شوند و استفاده از سرمایه‌گذاری‌های مردمی، نقشه راه اصلی مدیریت شهری در سال آینده خواهد بود.

محمد قدیمی در گفتگوبا خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با اشاره به برگزاری نخستین همایش آموزشی تأمین روش‌های مالی و سرمایه‌گذاری شهرداران و مسئولین سرمایه‌گذاری شهرداری‌های استان در ملایر گفت: با توجه‌ به نام‌گذاری امسال به‌ عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» از سوی مقام معظم رهبری مسئله سرمایه‌گذاری از مهم‌ترین اولویت‌ها در استان است.

وی افزود: در همین راستا با توجه‌ به تأکیدات استاندار همدان بر لزوم توجه ویژه به این حوزه، تمام دستگاه‌های اجرایی استان، از جمله شهرداری‌ها، برنامه‌ریزی خود را بر محور جذب سرمایه‌گذاری و توانمندسازی اقتصاد شهری متمرکز کرده‌اند.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری همدان گفت: شهرداران به‌عنوان مدیران شهری نقش کلیدی در ایجاد رونق اقتصادی دارند.

وی با اشاره به جایگاه شهرداران در پیشرفت و رونق شهرهای مختلف بیان کرد: شهرداران می‌توانند با تقویت سرمایه‌گذاری، گام‌های مؤثری در توسعه پایدار شهرها بردارند.

قدیمی به برگزاری نخستین همایش آموزشی تأمین روش‌های مالی و سرمایه‌گذاری شهرداران اشاره کرد و گفت: این همایش در فرصتی بود تا با ارائه روش‌های نوین تأمین مالی و سرمایه‌گذاری، شهرداری‌ها را برای تحقق اهداف اقتصادی سال جاری آماده کنیم.  

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در شهرداری‌های استان در راستای سرمایه‌گذاری عنوان کرد: برنامه عملیاتی شهرداری‌های همدان در سال ۱۴۰۴ بر مبنای ارزیابی عملکرد در حوزه سرمایه‌گذاری تنظیم شده است.

 مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری همدان تأکید کرد: با هدایت‌های استاندار و همکاری شوراهای اسلامی شهر، اقدامات خوبی در این زمینه سرمایه‌گذاری انجام شده است.

 وی به لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی و جلب مشارکت سرمایه‌گذاران اشاره کرد و گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده امید است، شاهد رشد چشمگیر مدیریت شهری در سال پیش رو باشیم.

قدیمی بیان کرد: شهرها باید با مشارکت مردم اداره شوند و استفاده از سرمایه‌گذاری‌های مردمی، نقشه راه اصلی مدیریت شهری در سال آینده خواهد بود.

انتهای خبر/گ

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!