
«عصر همدان» گزارش میدهد؛
سرمایهگذاری کلید رونق تولید و اشتغال
ایجاد زمینه و بستر برای سرمایهگذاری در بخشهای مختلف با توجه به مزیتهای بومی هر منطقه میتواند زمینهساز ایجاد اشتغال و رونق تولید شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، سرمایهگذاری به عنوان کلید رونق تولید و ایجاد اشتغال میتواند زمینهساز توسعه هر منطقهای شود و موجب رشد اقتصادی و ایجاد رفاه و درآمد برای جامعه شود.
وجود مزیتهای نسبی در هر منطقه و توجه به آنها میتواند جهت سرمایهگذاری را بهتر و هموارتر و در نتیجه، رسیدن به اهداف سرمایهگذاری را آسانتر کند.
تشویق و ترغیب سرمایهگذاران، معرفی ظرفیتها و پتانسیلها، مهیا کردن شرایط، تسهیل ورود بخش خصوصی، کاهش نقش دولت و ارائه تسهیلات تشویقی و دیگر اقدامات از جمله کارهایی است که مسئولان برای ورود سرمایهگذار باید انجام دهند.
ایجاد زیرساختها و بسترهای لازم سرمایهگذاری در بخشهای مختلف دیگر اقدام مهمی است که مسئولان باید انجام دهند. شهرستان نهاوند دارای ظرفیتهای فراوان در بخشهای زیادی مانند گردشگری، معادن، کشاورزی، شیلات و صنعت است که نیازمند ورود سرمایهگذار هستند.
با ورود سرمایهگذار در هر کدام از این بخشها فرصتهای زیاد ایجاد اشتغال فراهم میشود و زمینه توسعه منطقه و رشد تولید مهیا میشود.
بانکها به عنوان یکی از منابعی که میتوانند با در اختیار دادن تسهیلات، موجب زمینهسازی برای ورود سرمایهگذار شوند در این عرصه نقش مهم و اثرگذاری دارند. بخش معدن یکی از استعدادهای طبیعی نهاوند است که چشم انتظار ورود سرمایهگذاران و شکوفا شدن استعدادهایش است.
سرمایهگذاری ایمیدرو در معادن نهاوند ورود هولدینگها و شرکتهای بزرگ میتواند موجب سرمایهگذاری گسترده در بخشهای مختلف شود که یکی از ظرفیتهای عظیم نهاوند وجود معادن بزرگ و منحصر به فرد مانند دولومیت است.
در این راستا شرکت ایمیدرو علاقمندی خود را برای سرمایهگذاری در حوزه معادن نهاوند اعلام کرده که با نهایی کردن مصوبات جلسات آنها با مسئولان شهرستان میتوان امیدوار به انجام اتفاقات و اقدامات خوبی در این حوزه شد.
در همین راستا پیرو بازدیدها، جلسات و پیگیریهای نثاری نماینده نهاوند در مجلس در مورد ظرفیت معادن شهرستان نهاوند با وزیر صنعت، معددن و تجارت و معاون وزیر و مدیرعامل سازمان توسعه معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) در روزهای گذشته یک تیم تخصصی برای ارزیابی ظرفیتهای معدنی شهرستان نهاوند به سرپرستی مدیر ارشد معادن ایمیدرو و مسئولان محلی و استانی در نهاوند حضور یافتند.
این تیم تخصصی در ابتدا بازدیدی از چند معدن فعال شهرستان به عمل آوردند و در پایان بازدیدها جلسهای با حضور نماینده شهرستان و فرماندار و دیگر مسئولان برگزار کردند.
علیرضا نثاری نماینده نهاوند در مجلس در خصوص این بازدید و اهمیت معادن گفت: با توجه به ظرفیت شهرستان نهاوند در حوزه معادن نیاز به یک پایش و مطالعه جامع اکتشاف در این زمینه است که این مهم از طریق وزرات صنعت و معدن با محوریت ایمیدرو قابل اجرا است.
وی افزود: نهاوند قابلیت پایلوت شدن برای شروع عملیات ژئوفیزیک هوایی غرب کشور را دارا است که این امر زمینهای مناسب جهت به نتیجه رسیدن فاز پایش و مطالعاتی معادن غرب کشور و بویژه شهرستان نهاوند است.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: در حین انجام کار مطالعاتی همزمان باید از ظرفیتهای موجود و شناخته شده نیز استفاده کرد. وی بیان کرد: با صحبتهای انجام شده باید پهنههای جغرافیایی امیدبخش در حوزه اکتشاف را به ایمیدرو واگذر کرد تا نتیجه مطلوب در کشف و بهرهبرداری معادن شهرستان نهاوند حاصل شود.
نثاری افزود: اگر این سرمایهگذاریها انجام شود تولید و به تبع آن اشتغال زیادی در بخشهای مختلف به صورت مستقیم و غیرمستقیم ایجاد میشود. وی ادامه داد: با جدیت به دنبال این سرمایهگذاری هستیم و هر اقدامی نیاز باشد انجام خواهیم داد و حتماً این موضوع به صورت مستمر پیگیری خواهد شد.
نماینده مردم نهاوند گفت: سرمایهگذاری در معادن نهاوند اقتصاد شهرستان را توسعه میدهد چون بعضی از معادن نهاوند مانند دولومیت در کشور کمنظیر هستند که باید شهرستان از مواهب آن بهرهمند شود.
تسهیل شرایط سرمایهگذاری با مشارکت بانکها
مجتبی بیرانوند فرماندار نهاوند نیز در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری عصر همدان، در خصوص اهميت سرمایهگذاری گفت: نهاوند ظرفیتهای زیادی در حوزههای گردشگری و کشاورزی و شیلات دارد و باید تلاش کنیم از این ظرفیتها استفاده کنیم.
وی اظهار داشت: وظیفه ما تحقق شعار سال که از طرف رهبر معظم انقلاب با عنوان سرمایهگذاری برای تولید نامگذاری شده است، هستیم و همه مسئولان شهرستان باید در این راستا کار کنند.
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!