
کارشناس مسائل اجتماعی:
خانواده، پایه موفقیت است
کارشناس مسائل اجتماعی با بیان اینکه پایه و اساس موفقیتها در خانواده شکل میگیرد، گفت: آثار منفی در جامعه برگرفته از عدم توجه به نهاد خانواده و توجه نکردن به اهمیت نقش مادری است.
حجتالاسلام علی تقوی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با بیان اینکه هر تلاشی در راستای رسیدن به هدفی است، گفت: طبق آیات الهی، خلقت انسان نیز دارای اهدافی بوده است که عبادت انسانها برای رسیدن به خدا یکی از آن اهداف است.
وی با اشاره به اینکه عبادت کردن در محیط خانواده باید از ابتدای کودکی متناسب با سن آموزش داده شود، افزود: مادران نقش مهمی در تربیت دینی فرزندان دارند و از ابتدا باید هدف از خلقت به درستی برای فرزندان بیان شود.
کارشناس مسائل اجتماعی خاطرنشان کرد: بهشتی که هدف خلقت انسان و راه رسیدن انسان به خدا است، زیر پای مادران عنوان شده و این نقش والای مادران در محیط خانواده و اجتماع را میرساند.
تقوی با بیان اینکه مادران غذای روح و غذای جسم به فرزند و همسر خود میدهند، عنوان کرد: مادر و همسر در خانواده ایجاد نشاط میکند در نتیجه نقش زنان در همسری و مادری در خانواده بسیار اهمیت دارد.
وی با اشاره به اینکه اگر تربیت در محیط خانواده بر اساس اصول شکل بگیرد، جامعه در ابعاد بزرگتر نیز به درستی شکل میگیرد، گفت: در نتیجه انسان و بشریت به خواسته اصلی خود میرسند.
کارشناس مسائل اجتماعی با تأکید بر اینکه اساس و پایه موفقیتها، خانواده است، افزود: فرزند و همسری در نهاد خانواده به موفقیت میرسند که مادر و همسر خوبی داشته باشند و حتی این موضوع در قرآن، روایات و مبانی دینی نیز مطرح شده است.
تقوی خاطرنشان کرد: نقش مادر و همسر در خانه نقشی فراتر از نقش مردان است و مقام مادر بسیار اثرگذار است چراکه رکن اصلی و ستون قوی خانواده محسوب میشود.
وی با اشاره به اینکه جامعه هرچه بیشتر نسبت به نقش مادر آگاه باشد و آن را بزرگ شمارد، مشکلات اجتماعی و خانوادگی در آن کمتر میشود، گفت: تمام آثار منفی جامعه برگرفته از عدم توجه به نهاد خانواده و توجه نکردن به اهمیت نقش مادری است.
کارشناس مسائل اجتماعی ادامه داد: در جوامع بشری خصوصاً در جوامع ایرانی، مادر وظیفه سنگینی برعهده دارد اما از طرفی هم مادران این توان را از سوی خدا گرفتند که از عهده آن برآیند.
تقوی در پایان عنوان کرد: درست است که نقش مادران بسیار اهمیت دارد اما باید وظایف مادران و همسران در خانواده تقسیمبندی شود و پدران کمک حال بانوان در خانواده باشند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!