
نماینده سابق مردم همدان در مجلس:
دشمنی آمریکا با موجودیت انقلابی نظام اسلامی است
نماینده سابق مردم همدان در مجلس شورای اسلامی گفت: تیم مذاکرهکننده برجام از اینکه آمریکا صرفاً به مسئله هستهای اکتفا نکرده و خواستههای بعدی را جهت تسلط بر سایر عوامل قدرتی جمهوری اسلامی ایران دنبال خواهند کرد، غفلت کرد.
ابراهیم کارخانهای در گفتگو با خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با اشاره خودشیفتگی و انفعال در مذاکره«برجام»؛ عنوان کرد: تیم مذاکره برجام از عوامل قدرتی جمهوری اسلامی ایران غفلت کرده و سوابق بدعهدی و عهدشکنی طرف مقابل را نادیده گرفتند.
وی با بیان اینکه این تیم نسبت به طرف مذاکره کننده خیلی خوشباور بوده و از سیطرۀ آمریکا بر معادلات سیاسی و اقتصادی اروپا، غفلت کردند، تاکید کرد: در این مذاکره دقت و هوشمندی وجود نداشت، درحالیکه عقد توافق حتی با یک کشور دوست نیز میبایست با نهایت دقت، شفافیت و رعایت کلیۀ جوانب انجام شود.
نماینده سابق مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی به وجود ضعفهای ساختاری، ابهامات و پیچیدگیهای فراوان در برجام، تاکید کرد و گفت: علیرغم تأکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر شفاف، صریح و غیرقابل تفسیر بودن تعهدات طرفین، این شفافیت وجود نداشت.
کارخانهای تفکیک تحریمها به هستهای و غیرهستهای و تأکید بر رفع تحریمهای هستهای و غفلت از بازگشت تحریمها به بهانههای غیرهستهای از قبیل موشکی، منطقهای و حقوق بشری، را از دیگر ایرادات این توافق دانست و تصریح کرد: درحالیکه کلیه تحریمها و قطعنامههایی که از آغاز مذاکرات هستهای (سال ۱۳۸۲) علیه جمهوری اسلامی ایران اعمال شده همگی در راستای فشار بر برنامۀ هستهای ایران بوده است.
وی همچنین ادامه داد: علیرغم هماهنگی برنامهریزی شده آمریکا با رژیم صهیونیستی قبل و بعد از انجام مذاکرات ایفاء نقش مخالف و فریبکارانه این رژیم در روند مذاکرات، آنها سعی داشتند تا مفاد مذاکرات بطور یکجانبه محرمانه بماند، در مقابل از خرد جمعی نخبگان و صاحبنظران منتقد و دلسوز نظام در طول مذاکرات، استفادهای نکردند.
نماینده سابق مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: این تیم از اینکه آمریکا و غرب صرفاً به مسئله هستهای اکتفا نخواهند کرد و بعد از دستیابی به اهداف اولیه، خواستههای بعدی را جهت تسلط بر سایر عوامل قدرتی جمهوری اسلامی ایران دنبال خواهند کرد، غفلت کردند. در صورتیکه رهبر معظم انقلاب هشدار داده بودند که دشمنی آمریکا و غرب با موجودیت انقلابی نظام اسلامی است، نه صرفاً بر سر موضوع هستهای.
کارخانهای همچنین افزود: ارجاع نهایی مکانیسم حل اختلاف به شورای امنیت که آمریکا در آن از حق وتو برخوردار است به نحوی که کشورهای روسیه و چین، با توجه به رای گذاشتن لغو تحریمها ، امکان حق وتو به نفع ایران را نخواهند داشت و علاوه بر آن در صورت مسکوت ماندن ۳۰ روزه شکوائیه، طبق بند ۳۷ برجام (مکانیسم ماشه) کلیه قطعنامههای شورای امنیت بازخواهد گشت.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!