
رئیس دانشگاه علومپزشکی همدان:
نقش پررنگ کشورهای منطقه در توسعه گردشگری سلامت
رئیس دانشگاه علومپزشکی همدان گفت: کشورهای منطقه در توسعه گردشگری سلامت نقشی پررنگ دارند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» ظهر امروز بهروز کارخانهای در کنفرانس اکو در سومین کنفوبیشن گردشگری سلامت با بیان اینکه استان همدان آمادگی کامل دارد تا نقش فعال در توسعه این صنعت داشته باشد، گفت: ما به دنبال کاهش رنج بیماران هستیم و میخواهیم براساس فرهنگ اصیل ایرانی، بهترین خدمات را به انسانها ارائه دهیم.
وی با اشاره به اینکه کشورهای منطقه در توسعه گردشگری سلامت نقشی پررنگ دارند، افزود: در این مسیر، کشورهای عضو اکو میتوانند همراه ما باشند.
رئیس دانشگاه علومپزشکی همدان ادامه داد: ما در کشوری زندگی میکنیم که تاریخ بلند، فرهنگ غنی و تمدنی بزرگ دارد، ایران انسانهایی صبور، هوشمند و خلاق دارد که توانستهاند کشورمان را به یکی از کشورهای برجسته در حوزه پزشکی تبدیل کنند.
کارخانهای با بیان اینکه فلسفه اخلاق در فرهنگ ایرانی ریشه دارد، عنوان کرد: اگر افلاطون از دانایی، دلیری، دادگری و خویشتنداری سخن میگوید، این آموزهها از اصول تربیتی پارسیان گرفته شده است.
وی با اشاره به اینکه به واسطه توریسم سلامت، هیچ حقی از ایرانیها کسر نمیشود، افزود: با توسعه گردشگری سلامت، خدمات درمانی نیز افزایش مییابد تا مردم کشور از امکانات با کیفیتتری برخوردار شوند.
لزوم ایجاد بیمه پایه منطقهای سلامت در سطح کشورهای عضو اکو
در ادامه این کنفرانس معاون پیشگیری و خدمات بیمهای بیمه سلامت ایران با بیان اینکه همافزایی میان کشورهای عضو اکو در حوزه سلامت لازم است، گفت: پیشنهاد میشود بیمه پایه منطقهای سلامت و همچنین مرکز همکاری مشترک بیمه، سلامت و گردشگری سلامت تأسیس شود.
فرشید عابدی با اشاره به اینکه سازمان بیمه سلامت ایران در سال ۱۳۷۴ با عنوان بیمه خدمات درمانی آغاز به کار کرد، تصریح کرد: بیمه سلامت در سال ۱۳۹۱ با تغییر رویکرد از درمان به سلامت، مأموریت خود را توسعه داد.
وی ادامه داد: در حال حاضر حدود ۴۶ میلیون نفر از جمعیت کشور در قالب صندوقهای مختلف تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.
معاون پیشگیری و خدمات بیمهای بیمه سلامت ایران ادامه داد: بیش از ۱۳۰ هزار پزشک و شریک کاری در سراسر کشور با بیمه سلامت همکاری دارند.
عابدی با بیان اینکه صندوق بیماران خاص و صندوق پیشگیری از نازایی نیز در سازمان بیمه سلامت فعال است، گفت: اینها نمونهای از خدمات بیمه سلامت در ایران است و با توجه به موفقیت آنها، پیشنهاد میشود برای ارتقای همکاریهای منطقهای در حوزه سلامت، بیمه پایه منطقهای سلامت در سطح کشورهای عضو اکو ایجاد شود.
وی با اشاره به اینکه برخی کشورهای عضو اکو فاقد بیمه پایه یا دارای ساختار ناقص در این زمینه هستند، تصریح کرد: سازمان بیمه سلامت ایران آمادگی دارد در جهت ایجاد یک بیمه پایه هماهنگ در سطح منطقه همکاری کند تا از طریق یک سیستم ارتباطی منسجم، تبادل خدمات سلامت بین کشورها ممکن شود.
انتهای خبر
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!