
مدیرکل دامپزشکی استان همدان خبر داد:
بیش از ۳۸ اکیپ نظارتی در ایام محرم
مدیرکل دامپزشکی استان همدان، از آمادگی کامل این اداره کل برای ارائه خدمات بهداشتی در دهه اول محرم با بهکارگیری ۳۸ اکیپ نظارتی خبر داد و همچنین به انجام بیش از 2/9 میلیون نوبت واکسیناسیون دام در استان اشاره کرد.
امیرحسین نقیپور در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»، ضمن تسلیت ایام عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) و آرزوی قبولی عزاداریهای تمامی شیعیان، به تشریح اقدامات دامپزشکی استان در ایام محرم و همچنین وضعیت سلامت دام و تأمین فرآوردههای دامی پرداخت.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان اظهار کرد: با هدف نظارت بر ذبح دامهای قربانی در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی، ۳۸ اکیپ نظارتی ثابت و سیار تشکیل شدهاند.
وی افزود: این اکیپها شامل ۲۴ اکیپ سیار و ۱۴ اکیپ ثابت هستند که مجموعاً از ۲۴ دامپزشک، ۴۴ بازرس بهداشتی و ۱۳ ناظر ذبح شرعی تشکیل شدهاند و آماده ارائه خدمات نظارتی به هماستانیهای عزیز هستند.
نقیپور از شهروندان خواست در صورت تمایل به ذبح دام قربانی، از امکان رایگان کشتار دام در کشتارگاههای استان استفاده کنند.
وی همچنین بر لزوم تهیه دام از میادین عرضه دام زنده تحت نظارت دامپزشکی تأکید کرد.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان با اشاره به اقدامات پیشگیرانه این اداره کل گفت: خوشبختانه در حال حاضر هیچ بیماری خاص و کانون مشخصی از بیماری دامی در استان همدان وجود ندارد.
وی این موفقیت را نتیجه واکسیناسیون مستمر دامها دانست و تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت واکسیناسیون دام در استان انجام شده است و این روند بدون توقف ادامه دارد.
جوجهریزی بیش از ۱۱/۲ میلیون قطعه و پایداری ذخایر فرآوردههای دامی
نقیپور در ادامه به وضعیت تأمین فرآوردههای دامی در استان اشاره کرد و بیان کرد: خوشبختانه در استان همدان هیچ کمبودی در سطح بازار، چه در بحث نهادههای دامی و چه در خصوص جوجهریزی، وجود نداشته است.
وی افزود: در حال حاضر بیش از ۱۱ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه در مرغداریهای استان جوجهریزی شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان با تأکید بر پایداری ذخایر استان عنوان کرد: گزارشها حاکی از آن است که ذخایر کافی از گوشت مرغ و سایر فرآوردههای خام دامی در انبارهای سردخانهای استان موجود است و کشتارگاههای استان نیز با تمام ظرفیت مشغول فعالیت هستند.
وی اظهار امیدواری کرد که با برنامهریزیهای صورت گرفته، هیچ مشکلی در تأمین فرآوردههای دامی در استان پیش نخواهد آمد.
نقیپور از هماستانیها خواست برای کسب اطلاعات بیشتر، راهنمایی و یا دریافت تأییدیه سلامت دام، با سامانه مردمی ۱۵۱۲ تماس حاصل نمایند تا بازرسان دامپزشکی در اسرع وقت پاسخگوی سؤالات و نیازهای نظارتی آنها در حوزه سلامت دام یا کشتار باشند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!