
یک استاد حوزه عنوان کرد:
ایستادگی در برابر ظلم؛ سیره امام حسین(ع)
یک استاد حوزه با بیان اینکه ما ملت امام حسین(ع) هستیم و باید راه و سیره ایشان را در زندگی جاری کنیم، گفت: درسهای غیرت، مقاومت، ایستادگی در برابر ظلم و عدالتطلبی، باید در خون و جان ما جاری باشد تا مقابل دشمنان پیروز شویم.
حجتالاسلام والمسلمین علی هاشمی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با بیان اینکه ایام محرم، بزرگترین و عبرتآموزترین درسها را برای ما دارد، گفت: عزاداری برای امام حسین(ع)، نه فقط یک مراسم مذهبی، بلکه یک فرصت است برای عبرتگیری، تربیت روحیه شجاعت، غیرت و ایمان در دلهایمان.
وی با اشاره به اینکه این عزاداریها سبب میشود یاد و راه امام حسین(ع) در هر زمان زنده بماند و ما در مسیر حق و عدالت باقی بمانیم، افزود: ویژگیهایی مانند شجاعت و غیرت میتواند در ساختن جامعهای قوی و مقاوم نقشآفرین باشد.
این استاد حوزه ادامه داد: صفاتی همچون غیرت و شجاعت، جزو صفات خداوند است، یکی از ویژگیهای خداوند، غیور بودن است و چون انسان تاسی از پیامبر و امام حسین(ع) داریم، باید از این روحیه در زندگی فردی و جمعی بهره ببریم، غیرت، یعنی دفاع از ارزشها، احترام به حقیقت، و دفاع از حقوق مردم. امام حسین(ع) نماد غیرت الهی و انسانی است؛ کسی که در مسیر خدا و حق ایستاده و حاضر است برای حق، همه چیز خودش را فدا کند.
هاشمی با بیان اینکه باید این روحیه غیرت را در جامعه تقویت کرد و از آن بهره برد، گفت: برای آن نیازمند راهنمایانی هستیم که مرزهای تشخیص درست و نادرست را به مردم نشان دهند، همانطور که در تاریخ شاهدیم، رهبرانی که خط غیرت و حقطلبی را روشن نشان دادند، ملتهایشان موفق شدند و در مقابل ظلم ایستادند.
وی با اشاره به اینکه مهمترین عامل، انسجام ملی است، افزود: اگر جامعهای تحت رهبری مقتدر و حکیم و در کنار آن با فهم و درک صحیح از وظایفش باشد، هیچ قدرتی نمیتواند ما را شکست دهد.
این استاد حوزه خاطرنشان کرد: نقش راهنما در تاریخ بسیار حیاتی بوده است. در طول تاریخ، هرگاه ملتی رهبر حکیم و صالح داشته است، توانسته است در مقابل ظلم و استکبار بایستد و پیروز شود که نمونهاش قیام امام حسین (ع) است.
هاشمی با بیان اینکه در جریان قیام امام حسین علیه السلام، کسانی که از ایشان پیروی کردند در نهایت سبب بیداری و آگاهی شدند، تصریح کرد: نه فقط در ایران، بلکه در سراسر جهان. حتی در نزد مسیحیان و دیگر ادیان، نمونههایی از ارادت و پیروی از راه امام حسین دیده میشود، چون پیام ایشان، پیام عدالت، آزادی و انسانیت است.
وی با تأکید بر اینکه پیام امام حسین(ع) یک پیام انسانی است، افزود: مستقل از قومیت، نژاد یا مذهب در بسیاری از کشورها، حتی در میان مسیحیان و دیگر ادیان، کسانی هستند که از این پیام درس میگیرند و قیام و حرکت امام حسین (ع) را الگوی عدالتخواهی و غیرت میدانند.
این استاد حوزه ادامه داد: این نشان میدهد، نه تنها مسلمانان، بلکه همه انسانها باید از ایستادگی امام حسین (ع) درس بگیرند تا جهانی عادلتر و انسانیتر بسازند.
هاشمی با بیان اینکه در فرهنگ ایران، شعار «هیهات من الذله» جایگاه و تاثیر تاریخی دارد، عنوان کرد: این شعار، تجسم غیرت و عزت ملی است، در طول تاریخ، ملتی که این شعار را سر داده، همواره استقلال و عزت خود را حفظ کرده است.
وی با اشاره به اینکه این شعار، نشاندهنده تکیه بر قدرت درونی و روحیه مقاومت است، و از وقوع ذلتپذیری جلوگیری میکند، گفت: این روحیه، در عرصههای مختلف ملی و جنگهای دفاعی، سبب شده است که ایران همواره قدرتمند بایستد و دشمنان را ناامید کند.
این استاد حوزه خاطرنشان کرد: وقتی در یک کشور، انسجام و همبستگی باشد، دشمن و تفرقهافکنان نمیتوانند نقشههایشان را به نتیجه برسانند، مقام معظم رهبری فرمودند:« پشتیبانی از ولایت فقیه، کلید حفظ انقلاب و کشور است.» چون این ولایت، نماد وفاق و وحدت است و در مقابل چندصدایی، ایفای نقش میکند که مملکت آسیب نبیند.
هاشمی عنوان کرد: این انسجام، قدرت ملی را افزایش میدهد و کشور را در مقابل هر تهدید مقاوم میکند.
وی با بیان اینکه ما همه ملت امام حسین(ع) هستیم و باید راه و سیره ایشان را در زندگیمان جاری کنیم، گفت: درسهای غیرت، مقاومت، ایستادگی در برابر ظلم و عدالتطلبی، باید در خون و جان ما جاری باشد.
این استاد حوزه خاطرنشان کرد: شبهای عزاداری، فرصت است برای تجدید بیعت با این پیام عظیم و زنده نگه داشتن روحیه ایثار و شهادت در دلهایمان و تا زمانی که این پیامها در ما جاری باشد، دشمنان هیچگاه نمیتوانند ما را شکست دهند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!