• امروز : شنبه - ۱۵ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 4 May - 2024
1

تحقق «جهش تولید» با حمایت از صنایع «تبدیلی» و «تکمیلی»

  • کد خبر : 56937
  • 10 فروردین 1399 - 9:21
تحقق «جهش تولید» با حمایت از صنایع «تبدیلی» و «تکمیلی»

ظاهر پور مجاهد با بیان اینکه برای تحقق «جهش تولید» باید به بخش صنعت، کشاورزی، صنایع تبدیلی و تکمیلی نگاه ویژه شود، گفت: باید با  اتحادیه ها، تعاونی ها و تشکل های مردم نهاد و کلیت بخش خصوصی مراوده و ارتباط نزدیک و موثری داشته باشیم تا شعار سال محقق شود. ظاهر پور مجاهد، معاون […]

ظاهر پور مجاهد با بیان اینکه برای تحقق «جهش تولید» باید به بخش صنعت، کشاورزی، صنایع تبدیلی و تکمیلی نگاه ویژه شود، گفت: باید با  اتحادیه ها، تعاونی ها و تشکل های مردم نهاد و کلیت بخش خصوصی مراوده و ارتباط نزدیک و موثری داشته باشیم تا شعار سال محقق شود.

ظاهر پور مجاهد، معاون امور اقتصادی استاندارد ی همدان در گفتگو با خبرنگار عصر همدان؛ با بیان اینکه در سال ۹۸ در حوزه رونق تولید به واحد هایی که امکان تولید داشتند از طریق سیستم بانکی کمک‌های زیادی شد، اظهار کرد: حتی واحدهای راکد نیز احیا شدند تا به تولید و اشتغال برسند و تلاش ها تماما در راستای افزایش تولید و رونق تولید بود.

وی افزود: تلاش کردیم سرمایه گذاری را بیشتر به مناطق کمتر برخوردار، همچون شهرستان نهاوند، فامنین، کبودرآهنگ، رزن و درگزین هدایت کنیم.

معاون امور اقتصادی استاندارد ی همدان با ابراز امیدواری از به نتیجه رسیدن طرح های سال گذشته در حوزه رونق تولید، بیان کرد: رهبر انقلاب با نامگذاری سال ۹۹ به نام «جهش تولید» نگاهشان این است که در سال ۹۸ اتفاقاتی در حوزه تولید افتاده که مردم باید اثر آن را در سال ۹۹ ببینند.

وی ادامه‌داد: بطور مثال اگر در حوزه فرآورده‌های معدنی فعالیتی داشتیم باید سال ۹۹ به بهره‌برادری و اشتغال در این حوزه برسیم و همچنین ارزش افزوده معادن استان نیز لحاظ شود.

پور مجاهد تاکید کرد: در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی باید بتوانیم محصولات بیشتری را در استان برای کشاورزان، سرمایه‌گذاران و مردم استان داشته باشیم.

معاون امور اقتصادی استاندارد ی همدان با بیان اینکه بعد از تعیین شعار سال، برای هماهنگی و هم افزایی به همکارانمان در دو دستگاه بزرگ سازمان جهادکشاورزی و صنعت و معدن پیام دادیم، افزود: به این سازمان ها گفتیم طرح ها و اولویت ها و راهکارهای خود را برای «جهش تولید» مشخص و ارائه دهند.

وی خاطرنشان کرد: باید نسبت به تسهیلاتی که به طرح های فراوری معدنی و اشتغال روستایی در سال ۹۷و ۹۸ اعطا کردیم نظارت کنیم تا تولیدشان به بار بنشیند، گفت: برای تحقق «جهش تولید» باید به بخش صنعت، کشاورزی، صنایع تبدیلی و تکمیلی نگاه ویژه شود.

پور مجاهد با اشاره به گردو و سیر بعنوان محصولات قابل فراوری و ارزش افزوده در استان، تاکید کرد: باید در این بخش ها ارزش افزوده برای استان ایجاد کنیم و در حوزه مبل، منبت، فرش و در بخش کشاورزی بتوانیم ارزش افزوده محصولاتی که بیشتر است را داشته باشیم.

معاون امور اقتصادی استاندارد ی همدان با بیان اینکه باید حجم تولید در هکتار و باغات ملایر را افزایش دهیم، گفت: با اتحادیه‌های مختلف باید تعامل بیشتر داشته و از آن‌ها برنامه بخواهیم؛ وقتی اینها را تقویت می‌کنیم در واقع اعضای آنها را ارتقا می‌بخشیم در همین راستا باید تعاونی ها و اتحادیه ها نیز تقویت شوند.

پور مجاهد ادامه داد: در شرکت های دانش بنیان با کمک نخبگان و در حوزه روستایی با کمک گروه های جهادی و گروه های پیشرفت آبادانی همکاری و تعامل داشته باشیم چراکه اگر اینها تقویت شوند، «جهش تولید» را محقق می کنیم.

پورمجاهد در پایان با اشاره به اینکه باید با اتحادیه و تعاونی ها و تشکل های مردم نهاد و کلیت بخش خصوصی مراوده و ارتباط نزدیک و موثری داشته باشیم، گفت: اتاق بازرگانی و تعاونی ها هم باید کمک کنند تا در حوزه‌های خود بتوانیم «جهش تولید» را محقق کنیم.

انتهای پیام/س

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=56937
  • دیدگاه‌ها برای تحقق «جهش تولید» با حمایت از صنایع «تبدیلی» و «تکمیلی» بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.