حالت تاریک
شنبه, 23 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
مشارکت مردمی راهکار جنگ اقتصادی است
نماینده ولی فقیه در همدان:

مشارکت مردمی راهکار جنگ اقتصادی است

نماینده ولی فقیه در همدان تشکیل تعاونی‌های مردم‌محور و گفتگوی نظام‌مند را کلید کاهش فشارهای اقتصادی و مقابله با چالش‌های فرهنگی دانست و بر نظارت مردمی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، صبح امروز نماینده ولی فقیه در همدان در جلسه شورای فرهنگی استان، در تحلیل رویکردهای نوین مدیریتی در مواجهه با مسائل کلان کشور، بر اهمیت بنیادین مشارکت فعال و همه‌جانبه مردم در لایه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی و امنیتی تاکید کرد.

او با تشریح تجربه‌های موفق مدیریتی در پایگاه‌های مقاومت و مساجد، که منجر به نقش‌آفرینی مؤثر مردم در ایجاد امنیت و مقابله با جنگ اقتصادی شده است، خاطرنشان کرد که این الگوهای مدیریتی، نیازمند بازشناسی و تعمیم است.

آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی‌موثقی، در جمع فعالان فرهنگی و اقتصادی، بر ضرورت تشکیل تعاونی‌ها با محوریت مردم برای حل مشکلات اقتصادی و فرهنگی تاکید ورزید و گفت: نظام مسائل کشور باید به درستی شناخته شود تا بتوان راهکارهای عملیاتی ارائه داد.

نماینده ولی فقیه در همدان با اشاره به اینکه در شرایط جنگ اقتصادی، راهکار صرفاً در جمع کردن بانک‌ها یا اصلاحات دستوری نیست، بلکه باید سازوکارهایی اندیشید که اصلاحات در ساختارها، برای مردم سنگین نباشد.

شعبانی‌موثقی با اشاره به اهمیت گفتگوی ویژه برای شناسایی سازوکارهای مشارکت مردمی، افزود: طبیعی است که در جنگ اقتصادی نمی‌توان به مردم گفت بانک‌ها را جمع کنید. بلکه باید فضایی ایجاد کرد که مردم با گفتگوی بیشتر و شناخت نظام مسائل به راه‌حل‌های پایدار دست یابند.

 نماینده ولی فقیه با اذعان به مشکلات موجود در حوزه فرهنگ مصرف و تاثیرات جنگ اقتصادی بر زندگی مردم، از طرح پیشنهادی تشکیل قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی و فرهنگی استقبال کرد و گفت: آمادگی داریم که در سطح مبارزه با مفاسد، چه اقتصادی و چه فرهنگی، با مردم همراه شویم.

 شعبانی‌موثقی در پایان، ضمن تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته در جنگ رمضان و حضور همه پای کار از نیروهای نظامی، انتظامی، ستاد مراسمات، خواهران و برادران، رسانه‌ها و صدا و سیما، ابراز امیدواری کرد که با حفظ انسجام و اتکا به (یدالله)، پیروزی نهایی حاصل خواهد شد.

انتهای خبر/

 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!