حالت تاریک
شنبه, 23 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
مراسم برای شهدای ناو دنا کم رنگ بود
عضو گروه مردمی مادرانه:

مراسم برای شهدای ناو دنا کم رنگ بود

عضو گروه مردمی مادرانه گفت: به دلیل کمرنگ بودن یادبود ۱۰۴ نخبه شهید ناو دنا، مراسمی با پلاکاردهای شماره‌دار برگزار کردیم تا پاسخ ترامپ را فاش کنیم: «برای سرگرمی کشتمشان.»

 یکی از اعضای گروه مردمی مادرانه در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»؛ با اشاره به کمرنگ بودن یادبود شهدای ناو دنا در سطح شهر و کشور، از تصمیم خود برای برگزاری یک حرکت اجتماعی خبر داد.

وی اعلام کرد: دیدیم که خیلی جاها بچه‌های ناو دنا خالی است و واقعاً یادشان کمرنگ بود. به همین دلیل با دوستانمان تصمیم گرفتیم مظلومیت این بچه‌ها را به گوش مردم برسانیم.

این فعال فرهنگی عنوان کرد: بسیاری از افراد حتی آگاهی کامل درباره این قضیه نداشتند که نشان می‌دهد چقدر نیاز به تبیین و گفتگو با مردم داریم.

وی گفت: در این مراسم از مردم سوال کرده‌اند: «به نظر شما پاسخ ترامپ چه بود وقتی به او گفتند چرا این کار را کردی؟»

به گفته وی، ترامپ، رئیس‌جمهور اسبق آمریکا، در پاسخ گفته است: «واقعاً این کار را برای سرگرمی انجام دادم.»

عضو گروه مادرانه با ابراز تأسف افزود: قلب‌های ما شکست. شاید اگر جواب دیگری می‌داد، این قدر اذیت نمی‌شدیم. اما او گفت برای سرگرمی آمدم ۱۰۴ نخبه جوان ایرانی را کشتم.

وی تأکید کرد: ناو دنا، که خار چشم دشمن بود، با وجود اینکه آب‌های سبک داشت، قابلیت رزم بالایی داشت و تماماً ایرانی بود و به دست جوانان خودمان ساخته شده بود. این نشان می‌دهد آمریکا واقعاً دنبال نابودی سرمایه انسانی ماست.

این عضو گروه همچنین به نوشته‌های روی پلاکاردها اشاره کرد و گفت: ۱۰۴ پلاکارد به تعداد شهدای ناو دنا نوشتیم. پیام مراسم این بود که انگیزه ترامپ از این کار، ریختن خون‌های بی‌گناه این جوانان بود.

او در بخش دیگری از صحبت‌هایش، مسئولیت این حادثه را متوجه هندوستان دانست و افزود: هندوستان باید مسئول باشد و جوابگو باشد که چرا اجازه داد ناوی که به دعوت آنها رفته بود، چنین بلایی سرش بیاید. آمریکا باید غرامت بدهد و هند هم باید پاسخگو باشد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!