حالت تاریک
پنج‌شنبه, 01 خرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
ماماها پشتوانه امنیت روانی در خانواده
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان تأکید کرد:

ماماها پشتوانه امنیت روانی در خانواده

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه حضور مسئولانه ماماها پشتوانه‌ای برای سلامت مادران و نوزادان است، گفت: نقش ماما تنها در زمان زایمان نیست و آن‌ها در همه لحظات، با ایجاد امنیت روانی درکنار خانواده حضور دارند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» غلامرضا کلوندی پیش از ظهر امروز در مراسم روز ماما با بیان اینکه ماماها در شرایط بحرانی همواره در خط مقدم خدمات‌رسانی قرار دارند، گفت: این موضوعی است که به‌درستی در شعار امسال نیز برجسته شده است.

وی با اشاره به اینکه ماماها با ایثار و فداکاری، نقش پررنگی در آرامش روانی خانواده‌ها دارند، افزود: نقش ماما تنها در زمان زایمان نیست و آن‌ها حتی در حساس‌ترین لحظات، یعنی زمانی که مادر و خانواده در انتظار تولد نوزاد هستند، با ایجاد امنیت روانی درکنار خانواده حضور دارند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: حضور آگاهانه و مسئولانه ماماها پشتوانه‌ای برای سلامت مادران و نوزادان است.

وی با بیان اینکه باید قدردان زحمات این قشر زحمت‌کش و فداکار باشیم، تصریح کرد: امیدواریم همواره نقش حیاتی آنان در جامعه را پررنگ ببینیم.

 

جامعه مامایی خواستار رفع تبعیض‌ها هستند

در ادامه این همایش مریم صارمی‌نیا به عنوان نماینده جامعه مامایی در مراکز بهداشت خواستار رفع مشکلات و تبعیض‌ها میان جامعه مامایی از رئیس دانشگاه علوم پزشکی شد و گفت: مشکلات و چالش‌های پیش روی این قشر زحمتکش موجب دلسردی برخی از همکاران شده و این تبعیض‌ها در مزایا و تعرفه‌ها نیز دیده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه جامعه مامایی همواره امیدبخش برای جامعه هستند، افزود: همکاران ما در بخش بهداشت از دوران نوجوانی و جوانی در کنار مادران این سرزمین زندگی کردند و پیگیر وضعیت حال آن‌ها و همراه همیشگی آن‌ها بودند.

صارمی‌نیا با تاکید بر اینکه مطالبات اصلی جامعه مامایی به عدم پرداخت تعرفه‌های پرستاری، حق بهره‌وری، تعرفه‌گذاری خدمات مامایی، مشکلات ایاب و ذهاب وشرایط سخت کاری می‌شود، عنوان کرد: در حال حاضر، تعرفه‌های پرستاری برای ماماهایی که در مراکز بهداشت خدمت ارائه می‌دهند، در نظر گرفته نشده است.

نماینده جامعه مامایی در مراکز بهداشت ادامه داد: درخواست حق بهره‌وری برای ماماهایی که به صورت شیفتی فعالیت می‌کنند و اصلاح فرآیند تعرفه‌گذاری خدمات مامایی با توجه به چند شیفته بودن ماماها در ارائه خدمات و تنوع وظایف خواسته جامعه مامایی است.

وی در پایان با اشاره به اینکه حذف شرایط سخت کاری موجب دلسردی همکاران، به ویژه پیشکسوتان و افراد متعهد شده است، تصریح کرد: این روند در بلند مدت عواقب جبران ناپذیری بر پیکره بهداشت خواهد داشت.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!