حالت تاریک
شنبه, 23 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
عذرخواهی دبیر کارگروه اشتغال بابت پیگیری نشدن مصوبات
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی همدان مطرح کرد:

عذرخواهی دبیر کارگروه اشتغال بابت پیگیری نشدن مصوبات

دبیر کارگروه اشتغال استان همدان با عذرخواهی از استاندار و مردم بابت ضعف در پیگیری برخی مصوبات کارگروه اشتغال گفت: دبیرخانه کارگروه از این پس پیگیری مستمر اجرای مصوبات را با جدیت بیشتری دنبال خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، سید مهدی وفایی، عصر امروز در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان، اظهار کرد: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۵ از سوی مقام معظم رهبری و محوریت مسائل اقتصادی، کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری در سال جاری جایگاه ویژه‌ای خواهد داشت و همه دستگاه‌ها باید فعالیت‌های خود را در راستای تحقق اهداف این شعار متمرکز کنند.

وی افزود: با توجه به تأکید بر اقتصاد مقاومتی و ضرورت سرمایه‌گذاری برای تولید، این کارگروه باید نسبت به سال‌های گذشته با جدیت، تلاش و پیگیری بیشتری فعالیت کند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان همدان، با اشاره به عملکرد سال گذشته گفت: در سال ۱۴۰۴ با دستور استاندار همدان، شش جلسه کارگروه اشتغال برگزار شد اما پیشنهاد ما این است که در سال جاری جلسات به صورت ماهانه برگزار شود تا امکان پیگیری مستمر مصوبات و برنامه‌ها فراهم شود.

وی با تشریح بخشی از وظایف این کارگروه اظهار کرد: ارائه پیشنهاد برای اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، حمایت از جریان‌های اقتصادی و رشد پایدار، بهبود فضای کسب‌وکار، پیگیری برنامه‌های اقتصادی در بخش‌های صنعت، معدن، تجارت، کشاورزی، گردشگری و خدمات، ارتقای معیشت و ظرفیت‌سازی اقتصادی، افزایش تولید ناخالص داخلی استان و ترویج الگوهای پایدار تولید و مصرف از جمله مأموریت‌های اصلی این کارگروه است.

وفایی ادامه داد: شرح کامل وظایف کارگروه مجدداً برای اعضا ارسال خواهد شد و انتظار می‌رود تمامی دستگاه‌های عضو با اشراف کامل به این وظایف، پیشنهادهای کارشناسی و اجرایی خود را به دبیرخانه ارائه کنند.

وی تأکید کرد: در هر جلسه گزارشی از میزان مشارکت دستگاه‌ها در ارائه پیشنهادها و برنامه‌های اجرایی به استاندار ارائه خواهد شد، زیرا اگر جلسات صرفاً به ارائه آمار و گزارش‌های تسهیلاتی محدود شود و خروجی عملیاتی نداشته باشد، اهداف مورد نظر محقق نخواهد شد.

دبیر کارگروه اشتغال استان همدان، در ادامه با عذرخواهی از استاندار و اعضای کارگروه بابت برخی کاستی‌ها در پیگیری مصوبات اظهار کرد: به عنوان دبیرخانه کارگروه، مسئولیت این موضوع را می‌پذیریم و متعهد می‌شویم از این پس پیگیری‌ها با جدیت بیشتری انجام شود.

وی افزود: موضوع اشتغال و سرمایه‌گذاری از مهم‌ترین مسائل اقتصادی و اجتماعی استان است و انتظار می‌رود همه دستگاه‌های اجرایی با حساسیت بیشتری این موضوع را دنبال کنند.

وفایی با اشاره به موضوع تخصیص اعتبارات دستگاه‌های اجرایی گفت: در ابتدای سال اعتبارات لازم در اختیار دستگاه‌ها قرار گرفته و تعیین اولویت هزینه‌کرد این منابع بر عهده خود دستگاه‌های اجرایی است.

وی تصریح کرد: متأسفانه برخی دستگاه‌ها کمک‌های فنی و اعتباری را در اولویت‌های پایانی خود قرار داده‌اند و ابتدا منابع را در سایر بخش‌ها هزینه کرده‌اند؛ در حالی که این اعتبارات باید در زمان مناسب جذب و هزینه می‌شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان همدان، افزود: برخی دستگاه‌ها عنوان کرده‌اند که سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی اعتبارات لازم را تخصیص نداده است، در حالی که تمامی تخصیص‌های لازم انجام شده و مشکل اصلی به نحوه اولویت‌بندی و مدیریت منابع در خود دستگاه‌ها بازمی‌گردد.

وی خاطرنشان کرد: در مواردی نیز به دلیل تأخیر در انعقاد قراردادها، همکاری دیرهنگام بانک‌ها و یا واریز نشدن به‌موقع منابع به حساب صندوق‌های مربوطه، بخشی از اعتبارات بدون استفاده باقی مانده و در ادامه طبق ضوابط قانونی به سایر مصارف منتقل شده است.

وفایی تأکید کرد: انتظار می‌رود مدیران دستگاه‌های اجرایی در بیان مسائل مربوط به اعتبارات با دقت بیشتری سخن بگویند تا ابهامی در عملکرد مجموعه‌های اجرایی و برنامه‌ریزی استان ایجاد نشود.

وی در پایان با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته در روزهای پایانی سال گذشته برای جذب و مدیریت اعتبارات گفت: همکاران سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان در روزهای پایانی سال به صورت شبانه‌روزی پیگیر امور اعتباری و تخصیص منابع بودند تا زمینه تحقق برنامه‌های اقتصادی و اشتغال‌زایی استان فراهم شود.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!