حالت تاریک
چهارشنبه, 31 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
رفع چالش مسکن همدان با تمرکز بر ظرفیت‌ها
استاندار همدان تأکید کرد:

رفع چالش مسکن همدان با تمرکز بر ظرفیت‌ها

استاندار همدان با بیان اینکه در حوزه مسکن و سرمایه‌گذاری، برنامه‌هایی در استان مد نظر است، گفت: با تمرکز به ظرفیت‌های داخلی استان به دنبال رفع چالش‌ها و حرکت به سمت توسعه در این حوزه هستیم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» حمید ملانوری‌شمسی شامگاه چهارشنبه در نشست بررسی مسائل حوزه تعاون کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه با مسکن مهمترین نیاز کارگران است، گفت: باید زمینه را برای رفع این چالش و افزایش درآمد این قشر فراهم کنیم.

وی با اشاره به اینکه تمرکز در استان را برای تولید مسکن گذاشته‌ایم تا دهک‌های پایین جامعه بتوانند سهم خود را تامین و برای خانه‌دار شدن اقدام کنند، افزود: در همین راستا اقدامات خوبی در حال انجام است.

استاندار همدان ادامه داد: بر اساس دیدگاه اسلام، کارگر شریک تولید است نه ابزار تولید و ما نیز تلاش می‌کنیم همه مردم استان در حوزه سرمایه‌گذاری سهیم باشند.

ملانوری‌شمسی با بیان اینکه تلاش براین است تا کارگران با تولید ثروت با تورم مبارزه کنند، عنوان کرد: اگر کارگر بتواند در تولید شریک شود، قدرت خرید و سطح رفاهش افزایش می‌یابد و می‌تواند با تورم مبارزه کند.

وی با اشاره به اینکه در حوزه مسکن و سرمایه‌گذاری برنامه‌هایی در استان مد نظر است، گفت: با تمرکز به ظرفیت‌های داخلی به دنبال رفع چالش‌ها و حرکت به سمت توسعه این حوزه هستیم.

استاندار همدان خاطرنشان کرد: تنوع گیاهان دارویی یکی از ویژگی‌های استان همدان است که بوعلی سینا را به این مکان کشاند.

ملانوری‌شمسی با بیان اینکه می‌توان از این ظرفیت برای توسعه استان ‌و اشتغالزایی استفاده کرد، گفت: از یک هزار و ۹۰۰ گیاه دارویی شناسایی شده کشور، حدود یک هزار و ۳۰۰ گونه در استان همدان یافت می‌شود و چهار گونه آن تنها در متعلق به همدان است.

وی با اشاره به اینکه استان همدان معادن زیادی با استخراج ۲۱ گونه گوهر سنگ دارد، تصریح کرد: یاقوت کبود تنها گوهر سنگی است که به جز همدان در هیچ کجا یافت نمی‌شود.

استاندار همدان ادامه داد: ۱۰۶ پروژه توسعه عدالت آموزشی در استان داریم که بر اساس سیاست‌های دولت تا پایان سال بهره‌برداری می‌شود.

ملانوری‌شمسی با بیان اینکه در دور نخست، ناترازی‌های، انرژی به طوری مدیریت شد تا کمترین خاموشی و خسارت به واحدهای تولیدی و کشاورزی استان وارد شود، افزود: در دوره اول، که مصادف با کاشت گندم بود، هیچ موتوری را خاموش نکردیم و در دوره بعد، با برگزاری نشست‌ها و توافق با مدیران واحدها، میزان کاهش مصرف را به خود آن‌ها واگذار کردیم.

وی با اشاره به اینکه این رویکرد باعث شد که تولیدمان کمترین ضربه را بخورد و نارضایتی‌ها به حداقل برسد، گفت: با تأکید رئیس جمهور در تلاش هستیم تا ظرفیت تولید انرژی‌های نو را در استان افزایش دهیم.

استاندار همدان در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر، یک واحد هفت مگاواتی تولید برق با استفاده از انرژی خورشیدی وارد شبکه شده است و امیدواریم تا سال آینده بتوانیم ۵۰۰ مگاوات دیگر را وارد مدار کنیم.

انتهای خبر 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!