حالت تاریک
دوشنبه, 25 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
دولت باید مقتدرانه در جنگ اقتصادی وارد شود
وزیر پیشین اقتصاد:

دولت باید مقتدرانه در جنگ اقتصادی وارد شود

وزیر پیشین اقتصاد با تأکید بر هوشیاری مسئولان گفت دشمن پس از ناکامی نظامی، با جنگ ترکیبی اقتصادی می‌کوشد معیشت مردم را هدف بگیرد و باید با اقتدار مقابله شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، سیداحسان خاندوزی شب گذشته در نمایش عظیم اقتدار ملی و رزمایش سراسری جان فدا برای ایران امام رضایی با اشاره به «جنگ ترکیبی علیه مقاومت ملت ایران» تأکید کرد: دشمن پس از ناکامی در «جنگ ۱۲ روزه» و ناتوانی در شکستن مقاومت ملت، اکنون بر ابزار تحریم و محاصره اقتصادی متمرکز شده است تا از طریق فشار بر معیشت مردم، آنان را دچار یأس و ناامیدی کند.  

وی با انتقاد از «رهاشدگی اقتصاد و بازار و قیمت‌ها» پرسید چه توجیهی دارد که خودرویی که پیش از جنگ یک میلیارد تومان قیمت داشته، به دو میلیارد تومان برسد و قیمت بسیاری از کالاهای اساسی و اقلام سفره مردم دو تا سه برابر شود. 

وزیر پیشین امور اقتصادی و دارایی کشور این وضعیت را بخشی از همان سناریوی «جنگ ترکیبی در عرصه اقتصادی» دانست و تأکید کرد: مسئولان هوشیار باید با این ضلع جنگ و این چهره جدید فشار دشمن به‌طور جدی مواجه شوند.  

وی با اشاره به تجربه سال گذشته پس از جنگ دوازده‌روزه یادآور شد: دشمن، پس از شکست در میدان مقاومت، به «ناآرامی‌های اقتصادی، اغتشاش و فشار ارزی» روی آورد و حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ را رقم زد. 

خاندوزی این سناریو را «لو رفته و نخ‌نما» توصیف کرد و هشدار داد: نباید اجازه تکرار آن داده شود؛ به‌ویژه از مسیر محدود کردن حساب‌های ایرانی و ایجاد مشکل ارزی برای کشور.  

وی با بیان اینکه امروز امید دشمن به تحریم و محاصره اقتصادی است، خاطرنشان کرد: دولت‌ها در شرایط جنگی در همه دنیا مقتدرانه وارد عمل می‌شوند، اختیارات ویژه در دست می‌گیرند، با هر گونه اخلال در بازار به سرعت برخورد می‌کنند، متخلفان را جریمه و از بازار محروم می‌کنند و اجازه بی‌انضباطی اقتصادی نمی‌دهند. به گفته او، همین مسیر باید در ایران نیز دنبال شود و دولت باید مقتدرانه وارد میدان تنظیم بازار و مهار اخلال‌گران شود.  

وزیر پیشین امور اقتصادی و دارایی کشور در بخش دیگری از سخنان خود با تمجید از «ملت رشید همدان» و یادآوری ایستادگی ملت ایران در کنار مقاومت منطقه، تأکید کرد: مردم ایران در ماه رمضان و در صحنه‌های مختلف، «پیشانی سربلندی و غرور» از خود نشان داده و در برابر ذلت ایستاده‌اند؛ به‌گونه‌ای که «مردان و زنانش مردانه ایستادند» و در زمره «اصحاب آخرالزمانی امام عصر» قرار گرفته‌اند.  

وی با اشاره به کنترل تنگه هرمز توسط «جوانان رشید ایرانی» گفت: این اقدام موجب شد ابتدا کشورهای حاشیه خلیج فارس و سپس اروپا، آسیا و آمریکا، فشار و «زلزله اقتصادی» را در قیمت انرژی، بنزین و کالاهای اساسی خود احساس کنند و همین قدرت‌نمایی ایران، دشمن را به تکاپو برای یافتن راه‌حل و ارسال پیشنهاد گفتگو وادار کرد.  

خاندوزی در پایان با تأکید بر اینکه ملت ایران در برابر دو قدرت اتمی جهان ایستاده و آنها را «سرافکنده» کرده، تصریح کرد با همان همت و ایستادگی، فشارهای اقتصادی نیز پشت سر گذاشته خواهد شد و دشمن در این عرصه هم ناکام می‌ماند؛ به شرط آنکه مسئولان کشور، این بار نیز هوشیارانه و مقتدرانه در برابر سناریوی تکراری جنگ ترکیبی اقتصادی وارد میدان شوند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!