حالت تاریک
شنبه, 15 آذر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
ترافیک کلافه‌کننده، نتیجه مماشات شهرداری
سد معبر غیرقانونی، قلب همدان را فلج کرد؛

ترافیک کلافه‌کننده، نتیجه مماشات شهرداری

شهر تاریخی همدان، این روزها با گره‌های ترافیکی کور در شریان‌های اصلی خود دست و پنجه نرم می‌کند که نه ناشی از کمبود زیرساخت، بلکه محصول مستقیم سد معبر گسترده و بی‌ضابطه است.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»،این رسانه، پایگاه حقوق شهروندی، وضعیت فاجعه‌بار سرگذر سبزه میدان و خیابان‌های منتهی به میدان مرکزی امام (ره) را خط مقدم بحرانی می‌داند که در سایه غفلت و عدم نظارت کافی، حقوق اولیه شهروندان را نقض کرده است.

سرگذر حیاتی سبزه میدان، قلب تپنده بازار و مرکز تردد شهر، عملاً توسط سد معبر بساطی‌ها و گسترش بی‌رویه فضای کسب مغازه‌داران، مسدود شده است. در ساعات اوج مصرف، این نقطه حیاتی به دلیل حجم ترافیک و عدم توانایی در عبور ایمن، به کابوسی روزمره برای رانندگان و عابران تبدیل شده است.

 بحران در هسته مرکزی شهر

این معضل تنها به سبزه میدان محدود نمی‌شود؛ خیابان‌های اصلی نظیر شریعتی، اکباتان و شهدا نیز به دلیل پارک‌های دوبله، توقف‌های غیرمجاز و اشغال پیاده‌روها، ظرفیت واقعی خود را از دست داده‌اند. میدان مرکزی امام (ره)، که باید نماد نظم شهری باشد، به دلیل توقف‌های غیرقانونی و فقدان برخورد قاطع، به کانون ترافیک‌های آزاردهنده تبدیل شده است. این وضعیت نه تنها موجب اتلاف وقت و سوخت شهروندان می‌شود، بلکه نمایی نامناسب از مدیریت شهری را به نمایش می‌گذارد.

پایان مماشات، اجرای قانون!

«عصر همدان» ضمن درک کامل مسائل معیشتی بخشی از کسبه، بر یک اصل تأکید می‌کند: حل یک مشکل نباید به بهای نقض حقوق عمومی تمام شود.

این رسانه به صورت قاطع و با استناد به ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها، از مسئولین محترم شهرداری، پلیس راهور و شورای تأمین شهرستان همدان مطالبه می‌کند.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!