حالت تاریک
دوشنبه, 20 بهمن 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
اصلاح نظام اداری اولویت دولت
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور عنوان کرد:

اصلاح نظام اداری اولویت دولت

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با تأکید بر نقش کلیدی نظام اداری در توسعه، از برنامه‌های دولت برای بهبود توزیع نیروی انسانی و ارتقای خدمات‌رسانی در استان همدان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»علاءالدین رفیع‌زاده معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، پیش از ظهر امروز در آئین بهره‌برداری از مجتمع تجاری، اداری و پارکینگ طبقاتی آمادای همدان در استان همدان، با تبریک ایام‌الله دهه فجر و اعیاد شعبانیه، این ایام را یادآور رشادت‌ها و فداکاری‌های شهدای انقلاب اسلامی دانست و بر لزوم زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و امام شهدا تأکید کرد.

وی ضمن آرزوی سلامتی و طول عمر باعزت برای مقام معظم رهبری، ابراز امیدواری کرد همه مسئولان و مدیران کشور رهرو واقعی آرمان‌های شهدا باشند.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با ابراز خرسندی از حضور در استان همدان، این استان را برخوردار از فرهنگی کهن و مفاخر متعدد دانست که خدمات ارزنده‌ای به کشور و حتی جهان ارائه کرده‌اند.

وی همچنین سلام رئیس‌جمهور محترم را به مردم و مسئولان استان همدان ابلاغ کرد و گفت این سفر با هدف افتتاح چند پروژه عمرانی به مناسبت دهه مبارک فجر و بررسی مسائل اداری استان انجام شده است.

رفیع‌زاده با اشاره به برگزاری جلسه شورای اداری استان در بعدازظهر همان روز، این شورا را بالاترین مرجع تصمیم‌گیری در حوزه مسائل اداری استان دانست و اظهار کرد: نظام اداری، بستر اصلی توسعه و پیشرفت کشور و استان‌هاست و هرگونه ناکارآمدی در این حوزه می‌تواند موجب تأخیر در اجرای پروژه‌ها و نارضایتی مردم شود.

وی با اشاره به پروژه‌ای که از سال ۱۳۹۴ آغاز شده و با وجود فراز و فرودهای متعدد به نتیجه رسیده است، از تلاش‌های استاندار، شهردار و سایر مسئولان استان قدردانی کرد و افزود: بخشی از معطلی پروژه‌ها ناشی از ضعف‌ها و ناکارآمدی‌های نظام اداری و اجرایی است که باید با اصلاحات ساختاری برطرف شود.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با تأیید وجود ناترازی و توزیع نامناسب نیروی انسانی در دستگاه‌های اجرایی، تصریح کرد: مشکل اصلی کمبود نیرو نیست، بلکه انباشت نیرو در ستادها و کمبود در واحدهای عملیاتی است.

وی گفت: در آزمون استخدامی دولت چهاردهم، مجوزهای استخدامی استان همدان نسبت به دوره‌های قبل چند برابر افزایش یافته و تلاش دولت بر تقویت واحدهای عملیاتی و خدمت‌رسان به مردم متمرکز است.

رفیع‌زاده با اشاره به همدلی و تعامل مثبت میان مدیران استان همدان، افتتاح پروژه‌های مشترک را نشانه این انسجام دانست و گفت: دولت چهاردهم با وجود فشارهای اقتصادی و شرایط دشوار، به‌ویژه در حوزه معیشت مردم، اصلاحات اقتصادی، اداری و ساختاری را با جدیت دنبال می‌کند.

وی ابراز امیدواری کرد مردم هرچه سریع‌تر آثار مثبت این اصلاحات را در زندگی خود مشاهده کنند.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در پایان از رونمایی سامانه «فواد ۱۲۸» یا فوریت‌های اداری در استان همدان به‌عنوان چهارمین استان کشور خبر داد و گفت: این سامانه زمینه مشارکت مستقیم شهروندان در اصلاح نظام اداری و بهبود فرآیندهای خدمات‌رسانی را فراهم خواهد کرد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!