
مدرس دانشگاه:
والدین مسن، درک بهتری از فرزندان ندارند
یک مدرس دانشگاه گفت: یکی از چالشهای خانوادههای امروزی، شکاف بین نسلهاست.
حجتالاسلام میلاد صالحی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی«عصرهمدان» گفت: یکی از چالشهای خانوادههای امروزی، شکاف بین نسلهاست.
وی افزود: اختلاف سن والدین با فرزند، زمینهساز ایجاد یک شکاف فراوان با فرزندان است، بیشک با اختلاف سن زیاد، تفاوت نسل به وجود میآید.
این مدرس دانشگاه تاکید کرد: تفاوت نسل، نوعی سبک زندگی متفاوت است که تعامل و ارتباطات را تحت تأثیر قرار میدهد و این موضوع نقش چشمگیری در ایجاد فاصله روانی دارد.
صالحی با تاکید بر اینکه والدینی که در سنین بالا فرزنددار میشوند، معمولاً درک کمتری از شرایط و دغدغههای فرزندانشان دارند، بیان کرد: مادرانی که در سنین جوانی فرزندآوری دارند، درک بهتری از دنیای فرزندان خود خواهند داشت.
وی با اشاره به ثمرات روانشناسی مادری در جوانی و فاصله کم بین فرزندان، خاطرنشان کرد: کاهش افسردگی و افزایش رضایت از زندگی، یکی از این ثمرات است که حائز اهمیت است، تحقیقات انجمن روانشناسی آمریکا (APA) نشان داده است که مادرانی که در جوانی فرزندآوری را تجربه میکنند، سطح استرس کمتری دارند و در آینده نیز کمتر دچار افسردگی پس از زایمان میشوند.
مدرس دانشگاه یادآور شد: براساس پژوهش دانشگاه کمبریج، زنانی که در سنین پایینتر مادر میشوند، رضایت بیشتری از زندگی دارند، زیرا در دوران سالمندی، فرزندانشان در کنارشان خواهند بود و احساس تنهایی کمتری خواهند داشت.
صالحی در ادامه به تقویت حس معنویت و آرامش روانی مادران در سنین پائین تاکید کرد و ادامه داد: در یک مطالعه منتشرشده در ژورنال بینالمللی روانشناسی سلامت، مادرانی که در جوانی فرزندآوری را آغاز میکنند، از نظر سلامت روانی نمرات بالاتری دارند و احساس معنا و هدف بیشتری در زندگی خود تجربه میکنند.
وی در پایان گفت: مادرانی که در سنین جوانی بچهدار میشوند، بیشتر به تربیت دینی فرزندان خود اهمیت میدهند و این امر موجب افزایش آرامش روانی و رضایت از زندگی در آنها میشود.
انتهای خبر/ سا
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!