
مسئول هیات رزمندگان همدان عنوان کرد:
امام خمینی (ره)؛ اسطوره رهبری و دفاع ملی
مسئول هیات رزمندگان استان همدان گفت: امام خمینی (ره) اسطورهای بود که همه چیز ما محسوب میشد.
محمدعلی پرزاد در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»، اظهار کرد: امام خمینی (ره) را برای جوانان پیش از انقلاب، نه تنها یک رهبر، بلکه «اسطورهای تمامعیار» بود که همه چیز آنها محسوب میشد.
وی با بیان اینکه خط فکری، سیاسی، اجتماعی، الهی و در همه امور از امام نشأت میگرفت، تأکید کرد: امام خمینی (ره) برای ما یک رهبر جامعالشرایط بود.
مسئول هیات رزمندگان همدان با بیان اینکه پیروزی انقلاب اسلامی، شور و شعف و خوشحالی بیحد را به ارمغان آورد، گفت: این شادی دیری نپایید و انقلاب نوپا با چالشهای بزرگی روبهرو شد.
وی به یادآوری این مشکلات پرداخت و به تحریمهای ظالمانه دشمن و جنگ داخلی بین ضدانقلاب و انقلابیون در کردستان، آذربایجان و خوزستان اشاره کرد و ابراز کرد: این مسائل، با وجود ایجاد رنج فراوان، به جای ناامیدی، عزم آنها را راسختر کرد.
پرزاد تصریح کرد: این رنج دادن باعث شد که هر آنچه که داریم پای کار بیاوریم و از تمامیت ارضی نظام و کشور دفاع کنیم.
وی بر دوراندیشی امام خمینی (ره) تأکید کرد و توضیح داد: امام پیشبینی این اتفاقات را میکرد و با تشکیل بسیج و سپاه، بخش اعظمی از آن مشکلات در آن مقطع قابل حل بود و این موضوع بهویژه زمانی اهمیت یافت که کشور بهزودی با تهدیدی بزرگتر یعنی آغاز جنگ تحمیلی در ۳۱ شهریور سال ۵۹ روبهرو شد.
مسئول هیات رزمندگان همدان هشت سال جنگ تحمیلی را دورانی پر از دشواریهای فراوان توصیف کرد. و به سختیهای زیادی که ملت در طول جنگ تحمل کرد، اشاره نمود و از ایثارگریهای مردم سخن گفت و یادآور شد: قریب به ۲۳۰ هزار شهید تقدیم انقلاب شد.
وی این پیروزی را که به گفتهاش مخیل خیلیها نمیگنجید، به لطف مقاومت و رهبری امام خمینی (ره) میسر دانست و افزود: با وجود واقعیت سخت جنگ، عزت و شرف ما در گرو آن بود و تحت رهبری امام (ره)، ما باید جنگ را طوری اداره میکردیم که یک وجب از خاک ما در اختیار دشمن قرار نمیگرفت.
پرزاد با اشاره به اینکه پس از پایان جنگ، وظیفه خطیر بازسازی خرابیهای جنگ آغاز شد اما این دوره جدید، با خبری تلخ و ناگهانی بیماری و رحلت امام خمینی (ره) به دلیل عارضه قلبی همراه بود.
وی گفت: وقتی متوجه شدیم امام خمینی (ره) به دلیل بیماری قلبی در بیمارستان بستری هستند بسیار ناراحت بودیم و تا اینکه فوت شدند.
مسئول هیات رزمندگان همدان با تأکید بر اینکه رحلت امام (ره)، ضایعهای عمیق برای کسانی بود که همه چیز خود را به فرماندهی وی گره زده بودند.
وی به سختی مدیریت، زعامت، هوشیاری و بلنداندیشی امام (ره) نیز اشاره کرد و عنوان کرد: پس از رحلت امام (ره)، رهبری انقلاب به آیتالله خامنهای منتقل شد.
پرزاد با اشاره به این لحظه مهم گفت: ناگزیر بودیم با غم نبودن امام کنار بیاییم که سکان این کشتی پرتلاطم به دست مقام معظم رهبری افتاد.
وی به دوراندیشی امام خمینی (ره) در این زمینه اشاره کرد و افزود: امام با مدیریت خود طوری برنامهریزی کرده بود که طرفداران چپ و راست انقلاب مقام معظم رهبری را قبول داشتند.
مسئول هیات رزمندگان همدان به سنگینی مسئولیت مقام معظم رهبری در دوران پس از جنگ و ضرورت جبران عقبماندگیها در ابعاد سیاسی، اقتصادی و نظامی اشاره کرد. و اظهار کرد: با زعامت مقام معظم رهبری بخش عمده آن حل شد تا به امروز رسیدهایم که امیدواریم با ظهور امام زمان (عج) این مسیر ادامه خواهد داشت.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!