نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس:
منافع ارز ترجیحی باید به مردم برسد
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ارز ترجیحی محلی برای رانت عدهای شده بود، گفت: کلیات حذف ارز ترجیحی مورد تأیید است، اما باید منافع حاصل از آن بهطور مستقیم به مردم برسد و در بودجه دیده شود.
عباس صوفی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با اشاره به طرح حذف ارز ترجیحی، گفت: ارز ترجیحی متأسفانه تبدیل به محلی برای رانت شده بود و کسی در آن شکی نداشت، اما حذف یکباره آن بدون تمهیدات لازم، صلاح نبود.
وی با بیان اینکه دولت باید ملاحظات لازم را در نظر میگرفت تا سفره و معیشت مردم دچار مشکل نشود، افزود: به نظر میرسد زمان حذف ارز ترجیحی، زمان مناسبی نبود.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: کلیات حذف ارز ترجیحی قابل قبول است، اما هدف باید این باشد که رانتی که در گذشته نصیب عدهای خاص میشد، به مصرفکننده نهایی که مردم هستند برسد.
صوفی دو اقدام کلیدی را برای دولت ضروری دانست و گفت: نخست اینکه دولت باید منابع بازگشتی را تقسیم کند؛ یعنی ماحصل منابعی که به دولت بازمیگردد باید در بودجه دیده شده و بین مردم تقسیم شود تا رانتی که قبلاً به جیب برخی افراد میرفت حالا به صورت عینی در سفره مردم نمایان شود.
وی با بیان اینکه مدیریت قیمتها نیز باید در دستور کار دولت باشد، افزود: دولت باید با ابزارهای لازم، هم فراوانی اقلام اساسی شامل ۱۱ قلم کالای مد نظر دولت را تضمین کند تا سفره مردم آسیب نبیند و هم بازار را به آرامش بازگرداند و بازار ارز را مدیریت کند.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مدیریت بازار ارز بسیار ضروری است چرا که تلاطم ارزی مشکلات فراوانی را برای مردم ایجاد کرده است.
صوفی در پایان با اشاره به برگزاری جلسات فشرده مجلس با ارکان اقتصادی دولت، گفت: شرایط سختی است و مردم بابت این وضعیت عصبانی هستند که البته حق هم دارند؛ در این شرایط مهم این است که دولت بتواند با تمهیدات لازم، آرامش را به بازار بازگرداند و مردم آسیب نبینند.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!