حالت تاریک
پنج‌شنبه, 09 بهمن 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
شهرداری برای مسقف کردن بازار سرگذر اقدام کند
مطالبه‌گری؛

شهرداری برای مسقف کردن بازار سرگذر اقدام کند

جمعی از بازاریان سرگذر همدان با انتقاد نسبت به مسقف نبودن بخشی از بازار سنتی سرگذر همدان، از مسئولان مطالبه مسقف‌سازی بخش‌های بدون سقف را دارند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان» قسمتی از بازار سنتی سرگذر همدان در طول سال‌های اخیر مسقف شد و مورد استقبال بازاریان قرار گرفت اما ایجاد سقف برای قسمتی دیگر به دلیل مشکلاتی که برای ثبت جهانی هگمتانه ایجاد می‌کرد متوقف شد.

حال بازاریان این منطقه، درخواست ایجاد سقف به‌دنبال آسیب‌های مکرر ناشی از بارش برف و باران و وزش بادهای شدید در فصول سرد سال را دارند.

به گفته کسبه سرگذر همدان، نبود سقف مناسب، علاوه بر ایجاد اختلال در تردد مشتریان، باعث خیس شدن کالاها می‌شود و شرایط نامناسبی ایجاد می‌کند.

یکی از بازاریان با ابراز نگرانی از این موضوع، گفت: در بارندگی‌های اخیر، نه تنها مسیر گذر عابران پر از آب شد، بلکه بخشی از میزهایی که روی آن‌ها میوه و صیفی‌جات می‌چینیم خیس می‌شوند و از کیفیت آن‌ها کاسته می‌شود.

یکی دیگر از کسبه سرگذر همدان نیز با اشاره به اینکه بخشی از بازار مسقف شده است، عنوان کرد: وضعیت آن سمت بازار بسیار خوب است ولی ما مجبور شدیم با پتو و بنر بالای مغازه‌ها را بپوشانیم که این هم با وزش باد و بارندگی‌ها، ماندگار نیست و مشکلات دیگری ایجاد کرده است.

این کاسب همدانی خاطرنشان کرد: این موضوع هر سال در فصولی از سال که بارندگی داریم، تکرار می‌شود و تداوم آن به بافت تاریخی بازار نیز لطمه می‌زند.

وی در پایان گفت: از مسئولان شهرداری تقاضا داریم این مشکل را هرچه زودتر برطرف کنند.

«عصر همدان» پیگیر این مطالبه کسبه سرگذر همدان است و بازاریان انتظار دارند شهرداری با اختصاص بودجه و زمان‌بندی مشخص، در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به رفع این مشکل اقدام کند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!