۲ مامور فراجا شهید و۴ نفر مجروح شدند؛
حمله تروریستی به ایست بازرسی سبدلو
در پی حمله تروریستی به عوامل تأمین نظم و امنیت عمومی در ایستگاه ایست و بازرسی سبدلو در استان کردستان، دو نفر از کارکنان فراجا به شهادت رسیدند و چهار نفر نیز مجروح شدند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، به نقل از شبکه اطلاع رسانی دانا؛ در پی حمله تروریستی به عوامل تأمین نظم و امنیت عمومی در ایستگاه ایست و بازرسی سبدلو، فرمانده انتظامی استان دستور پیگیری ویژه برای شناسایی و دستگیری عوامل این اقدام تروریستی را صادر کرد.
در این حمله تروریستی که ساعاتی پیش رخ داد، دو نفر از کارکنان خدوم فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، گروهبانیکم محمد حسنبیگی و سرباز وظیفه مارتین احدی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
همچنین در این حادثه، دو نفر از کارکنان فراجا به همراه دو نفر دیگر، در مجموع چهار نفر، مجروح شدند که برای دریافت خدمات درمانی به مراکز درمانی منتقل شدهاند.
روابط عمومی فرماندهی انتظامی استان کردستان، در روز شنبه ۶ تیرماه، تأکید کرد که با دستور فرمانده انتظامی استان، شناسایی و برخورد قاطع با عوامل این اقدام تروریستی با حساسیت ویژه در دستور کار قرار گرفته است.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!