حالت تاریک
جمعه, 16 آبان 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
حمام تاریخی جورقان؛ بازگشت هویت با آب‌درمانی
شهردار جورقان مطرح کرد:

حمام تاریخی جورقان؛ بازگشت هویت با آب‌درمانی

شهردار جورقان، از آغاز بازسازی حمام تاریخی محله گمار جورقان با هدف احیای هویت شهر با تبدیل بنای قاجاری ثبت ملی‌شده به مرکز آب‌درمانی خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»، داود احمدی امروز در جریان سفر شهرستانی فرماندار همدان به شهرستان جورقان، با بیان اینکه عملیات باززنده‌سازی حمام محله گمار که قدمت آن به اواخر قاجار بازگشته و در سال ۱۳۸۵ ثبت ملی شده، با هدف احیای هویت تاریخی شهر در حال اجراست، اظهار کرد: برای این پروژه که نیازمند ۲۵ تا ۲۶ میلیارد تومان اعتبار است، سه میلیارد تومان از بودجه داخلی خود را تخصیص داده و پیمانکار مورد تأیید میراث فرهنگی مشغول به کار است؛ تکمیل این فرایند تخصصی حداقل یک تا دو سال زمان می‌برد.

وی این شهر را «معدن استعداد» ورزشی نامید و اشاره کرد که تیم فوتبال «آراد جورقان» بدون حتی یک میزبانی به دلیل نبود زمین چمن، قهرمان لیگ استان شد و در کنار قهرمانی‌های هاکی و نایب‌قهرمانی‌های کشتی و ژیمناستیک بانوان، زیرساخت ورزشی استاندارد در شهر وجود ندارد.

 شهردار جورقان تأمین اعتبار ۱۴ میلیارد تومانی برای تکمیل زمین چمن را برای ارج نهادن به این استعدادها ضروری دانست و گفت: بخشی از مصلی شهر برای استفاده ورزشی بانوان اختصاص یافته است.

وی مطرح کرد: در حوزه زیرساخت و پدافند غیرعامل، تامین مسیر از دانشگاه آزاد به جاده تهران پیگیری می‌شود تا به عنوان یک کمربندی اضطراری عمل کند و دسترسی شرقی-شمالی شهر به راه‌آهن تسهیل شود.

احمدی با اشاره به اینکه شهرداری با استفاده از اعتبارات داخلی، اسکلت فاز اول مجتمع تجاری-اداری با ۱۹۰۰ متر زیربنا را تکمیل کرده و این پروژه با هزینه حدود ۳۲ میلیارد تومان در مراحل پایانی است، عنوان کرد: شهر جورقان ۱۱۰ هکتار زمین رزو شهری برای توسعه در مناطق آهوان، نیایش و محمدیه در اختیار دارد.

وی خاطرنشان کرد: در بخش خدمات شهری، ۹۹ درصد مشکل روشنایی شهر برطرف شده است و شهرداری درصدد است با اتصال ۴ تا ۵ کیلومتر دیگر، شبکه فاضلاب مناطق حساس شهری مانند خیابان شهید حسنی و دره باغ را تکمیل کند؛ البته در حوزه آب، برق و گاز شهرک آهوان، همچنان نیازمند همکاری و تخصیص اعتبار بیشتر از سوی دستگاه‌های مربوطه است تا زیرساخت‌های آن تکمیل و آماده بهره‌برداری شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!