حالت تاریک
چهارشنبه, 27 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
برخورد با مدیران و نانوایان متخلف
فرماندار نهاوند تاکید کرد:

برخورد با مدیران و نانوایان متخلف

فرماندار نهاوند از الزام نصب دوربین در نانوایی‌ها و برخورد قانونی با مدیران ناتوان و نانوایان متخلف خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، مجتبی بیرانوند صبح امروز در جلسه شورای آرد و نان شهرستان نهاوند در محل فرمانداری این شهر گفت: موضوع بهبود کیفیت نان و نظارت مؤثر بر عملکرد نانوایی‌ها بسیار مهم و از مطالبات مردم است که دستگاه‌های متولی باید مدنظر داشته باشند.

وی با اشاره به نارضایتی مردم از وضعیت برخی نانوایی‌ها، اظهار داشت: مردم شایسته دریافت نان سالم و باکیفیت هستند و نان باید در شأن شهروندان عرضه شود.

فرماندار نهاوند نصب دوربین مداربسته را تا پایان شهریور برای همه نانوایی‌ها الزامی دانست و تأکید کرد: هیچ نانوایی بدون نصب دوربین اجازه فعالیت نخواهد داشت و بازگشایی واحدهای متخلف نیز منوط به رعایت این شرط است.

وی با اشاره به تخلفات رایج از جمله پخت نان با وزن غیرمتعارف و آردفروشی عنوان کرد: پخت نان با عنوان دو نانی و با نانوایی‌هایی که با کارت‌های متعدد بانکی اقدام به تراکنش صوری و فروش آرد یارانه‌ای می‌کنند، برخورد قاطع می‌شود و تعطیلی در انتظارشان خواهد بود.

بیرانوند با بیان اینکه عملکرد نانوایی‌ها یکسان نیست و برخی واحدها رضایت عمومی را جلب نکرده‌اند، افزود: چنانچه اقدامی جدی برای بالا بردن کیفیت نان انجام نشود، برخورد قانونی انجام خواهد شد و از دستگاه‌های نظارتی درخواست داریم نظارت مؤثر و نتیجه‌محور داشته باشند.

وی تأکید کرد: تمام این اقدامات با هدف تأمین نان مرغوب و رضایت شهروندان انجام می‌شود و کوتاهی در این زمینه پذیرفتنی نیست.

در پایان این جلسه مقرر شد جلسات آرد و نان و تنظیم بازار هر ۱۰ روز یک‌بار برگزار و گزارش شفاف بازرسی‌ها برای اطلاع مردم منتشر شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!