حالت تاریک
شنبه, 23 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
بازدید ۵۰ هزار گردشگر از نهاوند
رئیس اداره میراث فرهنگی نهاوند خبر داد:

بازدید ۵۰ هزار گردشگر از نهاوند

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نهاوند گفت: در ایام نوروز امسال بیش از ۵۰ هزار نفر از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی نهاوند بازدید کردند.

محسن جانجان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، گفت: با توجه به شرایط کشور و اینکه نهاوند به عنوان یکی از شهرهای مهمان‌پذیر میزبان مسافران و گردشگران از مناطق مختلف کشور است تمهیدات لازم برای میزبانی شایسته از این عزیزان اندیشه شد.


وی ادامه داد: جلسات خدمات سفر به صورت مستمر برگزار شد تا بتوانیم شرایط و امکانات لازم را برای مسافران نوروزی فراهم کنیم و رضایت نسبی آن‌ها را به دست بیاوریم.

جانجان اظهار داشت: تا پایان تعطیلات  ۱۱۶۲ نفر در مراکز رسمی شامل هتل، بوم گردی و خانه مسافر اسکان یافتند و از جاذبه‌های گردشگری این شهرستان استفاده کردند.

وی بیان کرد: نهاوند به شهر سرآب‌ها معروف است و با داشتن طبیعت بکر و زیبا و جاذبه‌های طبیعی و تاریخی ظرفیت‌های بسیار زیادی برای جذب گردشگر دارد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نهاوند گفت: هدف ما ایجاد شرایطی برای ماندگاری گردشگران و مسافران در نهاوند است چون این اقدام موجب ایجاد اشتغال در شهرستان در بخش‌های مختلف خواهد شد.

وی بیان کرد: طبق آمار تا پایان تعطیلات بیش از ۵۰ هزار گردشگر از جاذبه‌های طبیعی و تاریخی و سرآب‌های زیبای نهاوند بازدید کردند و از این بازدید‌ها و دیدن مکان‌ها اعلام رضایت کردند.

 ‌جانجان بیان کرد: در شهرستان نهاوند بیش از ۲۰۰ اثر تاریخی و طبیعی و جاذبه‌ گردشگری از دوران‌های مختلف تاریخی ثبت شده است و هرساله میزبان هزاران مسافر از سراسر کشور هستند.

وی افزود: در بین اماکن گردشگری نهاوند سراب‌های گیان، گاماسیاب، فارسیان و تپه گیان شاهد بیشترین حجم بازدید گردشگران بودند و حمام تاریخی حاج آقا تراب، بام شهر، پارک نوح‌آوند از دیگر اماکن پربازدید این ایام بودند.

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!