حالت تاریک
چهارشنبه, 15 بهمن 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
افتتاح ۱۴۱ پروژه دهه فجر در شهرستان بهار
فرماندار شهرستان بهار خبرداد:

افتتاح ۱۴۱ پروژه دهه فجر در شهرستان بهار

فرماندار شهرستان بهار گفت: حدود ۱۴۱ پروژه عمرانی و خدماتی در شهرستان بهار همزمان با دهه فجر بهره‌برداری می‌شود.

 

ابراهیم لشکری‌آزاد، فرماندار شهرستان بهار، در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی عصر همدان همزمان با آغاز دهه مبارک فجر، از بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ده‌ها پروژه عمرانی و خدماتی در این شهرستان خبر داد.

وی با بیان اینکه در ایام دهه فجر امسال ۱۴۱ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۲ هزار میلیارد ریال به بهره‌برداری می‌رسد، افزود: عملیات اجرایی ۸ پروژه دیگر نیز با اعتباری بالغ بر ۵۸۰ میلیارد ریال آغاز خواهد شد. با احتساب پروژه‌های هفته دولت، از سال گذشته تاکنون حدود ۱۹ هزار میلیارد ریال پروژه عمرانی و خدماتی در شهرستان بهار در دست اقدام و تکمیل قرار دارد.

فرماندار بهار با اشاره به اینکه برخی طرح‌های بزرگ به‌ویژه در حوزه آب و فاضلاب هنوز به بهره‌برداری نرسیده‌اند، تصریح کرد: این پروژه‌ها در آمار افتتاحیه لحاظ نشده‌اند، اما روند اجرایی آن‌ها با جدیت ادامه دارد.

پروژه‌های شاخص عمرانی و خدماتی

لشکری‌آزاد با اشاره به پروژه‌های مهم دهه فجر در حوزه‌های مختلف اظهار کرد: در بخش بهداشت و درمان، پایگاه امداد جاده‌ای مهاجران با اعتباری بالغ بر ۱۷۰ میلیارد ریال و نصب دستگاه سی‌تی‌اسکن در بیمارستان آیت‌الله بهاری با هزینه‌ای حدود ۸۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسیده است.

وی افزود: در حوزه گازرسانی، ۲۵ واحد صنفی به شبکه گاز متصل شده و خط ۱۲ اینچ پایداری گاز نیز به بهره‌برداری رسیده است.

فرماندار بهار با اشاره به اقدامات انجام‌شده در بخش مسکن و عمران روستایی گفت: با اعتباری بیش از ۳۰ میلیارد ریال، معابر روستایی آسفالت و ۱۷۳ واحد مسکونی روستایی مقاوم‌سازی شده است. همچنین با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی، ساخت مسکن برای اقشار محروم در دستور کار قرار گرفته است.

لشکری‌آزاد ادامه داد: در حوزه آب و فاضلاب، پروژه‌های مهمی از جمله آبرسانی به شهر لالجین، احداث مجتمع آبرسانی جمشیدآباد با اعتبار ۵۶۰ میلیارد ریال و طرح آبرسانی به مهاجران با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال در حال اجراست.

وی افزود: ناوگان شهرداری‌های شهرستان بهار طی یک سال گذشته با اضافه شدن ۱۲ دستگاه خودروی جدید تقویت شده است.

فرماندار بهار تأکید کرد: در حوزه برق‌رسانی نیز ۲۰ کیلومتر کابل خودنگهدار اجرا و پست‌های برق در روستاهای زاغه و لتگاه احداث شده است.

لشکری‌آزاد افتتاح کتابخانه حسین‌آباد عاشوری، بهره‌برداری از واحد پرورش شترمرغ و تولید چیپس و همچنین تعاونی روستایی دستجرد را از دیگر برنامه‌های دهه فجر در شهرستان بهار برشمرد.

وی افزود: در بخش ارتباطات، تقویت پوشش تلفن همراه اپراتورهای همراه اول و ایرانسل در روستاهای باباعلی و آبرومند در دستور کار قرار دارد.

مسکن ملی و مسائل اقتصادی

فرماندار بهار با اشاره به آخرین وضعیت طرح نهضت ملی مسکن گفت: مشکل تأمین اراضی شهر بهار برطرف شده و پرونده در مرحله صدور سند قرار دارد تا فرآیند قرعه‌کشی و واگذاری به متقاضیان انجام شود. وی افزود: در حوزه آسفالت معابر روستایی نیز تاکنون ۳۹۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

لشکری‌آزاد با اشاره به ناآرامی‌های اخیر اظهار کرد: خوشبختانه در شهرستان بهار حادثه خاصی رخ نداده است، هرچند مردم از تورم و گرانی دغدغه‌مند هستند و رسیدگی به مشکلات معیشتی باید با جدیت بیشتری دنبال شود.

وی در پایان با اشاره به تصمیمات اخیر برخی کشورهای اروپایی، اقدام اتحادیه اروپا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به‌شدت محکوم کرد و گفت: این اقدام مغایر با اصول حقوق بین‌الملل و مداخله آشکار در امور داخلی جمهوری اسلامی ایران است.

انتهای خبر/

 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!