مدیرکل بنیاد مسکن همدان خبر داد:
اجرای عملیات آسفالتریزی در ۱۷۷ روستای استان همدان
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی همدان گفت: از ابتدای سال عملیات آسفالت معابر در ۱۷۷ روستای استان با اعتباری بالغ بر ۵۵۰ میلیارد تومان به بهرهبرداری رسیده است.
مسعود رضایی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با اشاره به اقدامات و اجرای گسترده طرح هادی در سطح استان همدان بیان کرد: اجرای طرح هادی و کیفیتبخشی به محیط روستایی یکی از اهداف اصلی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است.
وی با اشاره به وضعیت اجرای طرح هادی در سال ۱۴۰۴ در استان بیان کرد: از ابتدای سال عملیات آسفالت معابر در ۱۷۷ روستای استان به بهرهبرداری رسیده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی همدان با اشاره اعتبارات اجرای این طرح بیان کرد: از تخصیص اعتبارات کمیتههای برنامهریزی شهرستانی و منابع ملی، اعتبار هزینهشده برای این تعداد روستا بالغ بر ۵۵۰ میلیارد تومان است.
وی بیان کرد: در سه سال اخیر، حدود ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار مترمربع از معابر روستایی زیرپوشش آسفالت رفته است.
رضایی با بیان اینکه در راستای اجرای طرح هادی روستایی تا کنون ۵۸۰ کیلومتر از معابر روستایی آسفالتریزی شده است، عنوان رضایی: این اقدامات نشان از عزم جدی نظام در راستای توجه به روستاییان است.
وی با بیان اینکه تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان مشمول اجرای طرح هادی شدهاند، گفت: علی رم اینکه در تعدادی از روستاها فاز نهایی بهسازی انجام شده است، اما همچنان نیازمند تخصیص اعتبارات جدید از سوی شورای برنامهریزی استان و نمایندگان مجلس برای تکمیل طرحها هستیم.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی همدان نقش بهسازی روستاها را در ماندگاری جمعیت و کاهش مهاجرت بیبدیل دانست و تصریح کرد: اجرای طرحهای هادی و توجه به زیرساختها، زمینه ماندگاری روستاییان در زادگاه خود و تمرکز آنها بر تولید را فراهم کرده است.
وی از وقوع مهاجرت معکوس در ۴۰ روستای استان اشاره کرد و گفت: باتوجهبه اقدامات انجام شده در روستاها و اجرای طرحهای بهسازی و هادی این اتفاق مثبت رقم خورده است.
رضایی با اشاره به موضوع مقاومسازی مسکن روستایی نیز عنوان کرد: از مجموع ۱۶۵ هزار واحد مسکن روستایی در استان، بیش از ۱۱۷ هزار و ۱۰۰ واحد مقاومسازی شدهاند.
وی به استقبال روستاییان از طرح مقاومسازی مسکن اشاره کرد و گفت: در بخش زند شهرستان ملایر، شاخص مقاومسازی به ۱۱۵ درصد رسیده است که این آمار نشاندهنده ساخت مسکن برای افراد فاقد خانه و همچنین ارتقای کیفی مساکن موجود است.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!