حالت تاریک
شنبه, 15 آذر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
اجرای طرح مکانیزه‌ پارک حاشیه‌ای خودرو‌ در همدان
رئیس شبکه‌ حمل و نقل شهرداری همدان خبرداد:

اجرای طرح مکانیزه‌ پارک حاشیه‌ای خودرو‌ در همدان

رئیس سازمان مدیریت و مهندسی شبکه‌ حمل و نقل شهرداری همدان، گفت: از ابتدای آذرماه امسال در 4 معبر شهر همدان طرح مکانیزه‌ پارک حاشیه‌ای خودرو‌ها اجرا می‌شود.

امیر بهرامی‌شرافت در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با اشاره به مسئله ترافیک و به ویژه پارک خودرو در مرکز شهر، به یک چالش جدی برای شهروندان، گفت: این موضوع در مواقعی برای مردم و افراد مسن که به مراکز درمانی مراجعه می کنند مشکلاتی ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه یکی از مهمترين مشکلات شهری مردم همدان در سال‌های اخیر موضوع ترافیک بود که طرح های مختلفی در برخی نقاط برای مدیریت آن اجرا شد، افزود: اما همچنان این مشکل بطور کامل برطرف نشده است.

رئیس سازمان مدیریت و مهندسی شبکه‌ حمل و نقل شهرداری همدان ادامه داد: با هدف تسهیل در استفاده از فضای محدود پارک در حاشیه‌ معابر طرحی را در دستور کار قرار دادیم، به دلیل ترافیک و کندی رفت و آمد در معابر اصلی شهر همدان از ابتدای آذر ماه پارک خودرو بیش از نیم ساعت در حاشیه‌ خیابان ها مشمول تعرفه خواهد شد.

بهرامی شرافت با بیان اینکه در این طرح خیابان پاستور به دلیل یک طرفه بودن و پارک دوبل خودرو ها و بی‌نظمی در تردد مشمول این طرح است، تصریح کرد: علاوه بر این در ۱۳ خانه، بلوار خواجه رشید و بلوار مدنی هم از اول آذر پارک خودرو مشمول تعرفه‌ پارکینگ خواهد شد.

رئیس سازمان مدیریت و مهندسی شبکه‌ حمل و نقل شهرداری همدان خاطرنشان کرد: در این معابر که به دوربین مجهز شده‌اند عبور خودرو ثبت و در صورت پارک خودرو اعمال قانون می شود و با آغاز اجرای طرح تعرفه پارک حاشیه‌ای، خودرو هایی که در معابر مذکور پارک کنند باید هزینه آن را پرداخت کنند.

بهرامی‌شرافت افزود: در این معابر پارک خودرو در نیم ساعت اول کاملا رایگان است و اگر پارک خودرو بیش از نیم ساعت طول بکشد، مشمول پرداخت هزینه چهار هزار و ۵۰۰ تومان خواهد شد و اگر بیشتر از این زمان خودرو در پارک بماند هزینه بیشتری باید پرداخت شود.

وی با بیان اینکه اولویت ما در این طرح ساماندهی وضعیت پارک خودرو‌ها است، عنوان کرد: این طرح در واقع با هدف مدیریت بهینه فضای محدود پارک و کاهش پارک‌های طولانی‌مدت در حاشیه‌ خیابان‌ها انجام خواهد گرفت.

رئیس سازمان مدیریت و مهندسی شبکه‌ حمل و نقل شهرداری همدان عنوان کرد: این طرح در واقع می‌خواهد با ایجاد یک چرخش سریع‌تر در استفاده از جای پارک‌های حاشیه‌ای، به روان‌تر شدن ترافیک و کاهش معضل جای پارک برای شهروندان کمک کند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!