حالت تاریک
دوشنبه, 25 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
آکادمی هاکی همدان در مسیر نابودی تدریجی
رئیس هیأت هاکی همدان عنوان کرد:

آکادمی هاکی همدان در مسیر نابودی تدریجی

رئیس هیأت هاکی همدان با انتقاد از واگذاری آکادمی به بخش خصوصی، خواستار توقف مزایده و بازگشت مدیریت تخصصی این مجموعه شد.

امیر چهاردولی، در گفتگو با خبرنگار ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با لحنی مطالبه‌گرانه نسبت به وضعیت نگران‌کننده آکادمی بین‌المللی هاکی همدان هشدار داد و اظهار کرد: تیرماه سال ۱۴۰۰ این آکادمی با حضور رئیس فدراسیون هاکی، حسین رضازاده قهرمان وزنه‌برداری جهان، رئیس هیأت هاکی استان و جمعی از مسئولان و ورزشکاران افتتاح شد و همدان به عنوان یکی از قطب‌های مهم هاکی کشور شناخته شد.

وی افزود: این مجموعه که تنها چمن استاندارد هاکی کشور را در اختیار داشت، اکنون پس از گذشت چهار سال با تخریب جدی مواجه شده و وضعیت فعلی آن به‌هیچ‌وجه در شأن عنوان «آکادمی بین‌المللی» نیست.

رئیس هیأت هاکی استان همدان،  با اشاره به واگذاری این مجموعه به بخش خصوصی در سال ۱۴۰۲ تصریح کرد: متأسفانه این واگذاری بدون در نظر گرفتن ماهیت تخصصی هاکی انجام شد و بخش خصوصی برای کسب درآمد، زمین را در اختیار رشته‌هایی مانند فوتبال قرار داد؛ اقدامی که به تخریب کامل ساختار تخصصی چمن منجر شد.

وی ادامه داد: چمن این مجموعه دارای زهکشی ویژه و استاندارد مختص هاکی بود، اما طی سه سال گذشته به‌دلیل استفاده غیراصولی، عملاً از بین رفته و امروز به شرایطی رسیده که حتی امکان بازی هاکی نیز روی آن وجود ندارد.

چهاردولی با انتقاد از بی‌توجهی به تفاهم‌نامه چهارجانبه میان وزارت ورزش، فدراسیون هاکی، اداره‌کل ورزش و جوانان و هیأت هاکی گفت: بر اساس این تفاهم‌نامه قرار بود این زمین به مدت ۱۱ سال در اختیار هیأت هاکی باشد، اما با تغییر مدیریت در اداره‌کل، این حق از هیأت سلب شد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر نیز زمزمه‌هایی برای برگزاری مزایده مجدد این مجموعه مطرح است، تأکید کرد: از مدیران استان می‌خواهیم هرچه سریع‌تر از این اقدام جلوگیری کنند و اجازه دهند این مجموعه به جایگاه اصلی خود، یعنی مدیریت تخصصی هاکی، بازگردد.

رئیس هیأت هاکی استان همدان،  خاطرنشان کرد: آکادمی هاکی همدان تنها مجموعه استاندارد کشور با قابلیت میزبانی مسابقات بین‌المللی است و از دست دادن آن ضربه‌ای جدی به این رشته در سطح ملی خواهد بود.

وی در ادامه به ظرفیت‌های انسانی این رشته در استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر بین ۴۵۰ تا ۵۰۰ ورزشکار در رشته هاکی در همدان فعالیت دارند و برنامه‌ریزی برای ایجاد چهار پایگاه جدید در سطح شهر و همچنین توسعه این رشته در شهرستان‌های کبودراهنگ و نهاوند در دستور کار است.

چهاردولی با اشاره به موفقیت‌های اخیر این رشته افزود: هاکی یکی از معدود رشته‌هایی بوده که با وجود محدودیت‌ها، اعزام‌های بین‌المللی خود را حفظ کرده و تنها در سال جاری ۱۱ اعزام و حضور در هفت فینال قهرمانی کشور در تمامی رده‌ها را ثبت کرده است.

وی با بیان اینکه نمونه‌های مشابه این مجموعه در پنج استان دیگر کشور از جمله سمنان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کرمانشاه و زنجان در اختیار هیأت‌های تخصصی قرار دارد، گفت: تجربه این استان‌ها نشان داده که واگذاری به مدیریت تخصصی نه‌تنها موجب حفظ کیفیت زیرساخت‌ها شده، بلکه از تخریب چمن نیز جلوگیری کرده است؛ موضوعی که در همدان نادیده گرفته شد.

 رئیس هیأت هاکی استان همدان،  تأکید کرد: این مجموعه منحصربه‌فرد که زمانی با استاندارد جهانی تحویل داده شد، امروز در شرایطی قرار دارد که حتی امکان استفاده تخصصی از آن وجود ندارد و اگر تصمیم فوری و کارشناسی اتخاذ نشود، باید شاهد نابودی کامل آن باشیم.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!