حالت تاریک
Image
سه‌شنبه, 03 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
ارائه خدمت اوقاف در زمینه فرزندآوری
مدیرکل اداره اوقاف استان همدان عنوان کرد:

ارائه خدمت اوقاف در زمینه فرزندآوری

مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان همدان گفت: خانواده وقف حاضر است با تغییر کاربری اراضی موقوفه در زمینه جوانی جمعیت ارائه خدمات کند.

حجت الاسلام رضا حاجی زین العابدینی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»؛ با اشاره به خدمات اداره اوقاف در حوزه جوانی جمعیت اظهار کرد: اداره اوقاف همدان در حوزه جوانی جمعیت و کمک به ازدواج جوانان هرچند در قانون تکلیفی برایش تعریف نشده، اما از نظر اخلاقی خودمان را متعهد به ارائه خدمات در این خصوص می‌دانیم.

وی افزود: اداره اوقاف استان همدان در زمینه تسهیل ازدواج جوانان در سطح استان، ۱۲۸ واحد آپارتمان برای زوج‌های جوان ساخته که این واحد‌های مسکونی با اجاره خیلی ناچیز در اختیار زوج‌ها قرار داده شده است.

مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان همدان خاطرنشان کرد: زوج‌های جوانی که نیازمند این منازل هستند از طریق دستگاه‌های مرتبط نظیر کمیته امداد امام خمینی(ره)، اداره بهزیستی، بنیاد شهید معرفی می‌شوند که با انجام تحقیقات اگر شرایط لازم را داشتند تا چندین سال از این منازل استفاده کنند.

زین‌العابدینی با بیان اینکه اداره اوقاف برای نخبگانی که از طریق اداره ورزش و جوانان معرفی می‌شوند ارائه خدمات دارد، عنوان کرد: الان چندین سال است که برای برخی از ارگان‌ها خدمات ارائه می‌دهیم.

 وی با بیان اینکه اراضی که در سطح شهر ۶‌دانگ نبوده که بتوانیم در زمینه مسکن استفاده کنیم، خاطرنشان کرد: ما مقدار کمی اراضی داریم که کاربری آن‌ها مسکونی نیست، مثلاً کاربری آنها پارکینگ، فضای سبز و یا آموزشی بوده که قانون واگذاری این اراضی را منع کرده است.

مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان همدان با تاکید بر اینکه اداره اوقاف از واگذاری این اراضی که کاربری خاص دارند برای غیر کاربری مصوب آن، منع شده گفت: بقیه املاک موقوفه هم که در سطح شهر همدان وجود دارد به‌صورت مشاع بوده و فقط مقدار کمی از آن موقوفه است، بنابراین ما بدون هماهنگی و همکاری شریک این اراضی عملاً نمی‌توانیم اقدامی روی آن‌ها انجام دهیم.

زین‌العابدینی ادامه داد: ولی اگر بتوانیم سهم موقوفه را افزایش داده و ۶ دانگش کنیم، این آمادگی از طرف مجموعه خانواده وقف وجود دارد که در راستای حمایت از جمعیت و ازدواج جوانان خدمات ارائه دهد.

وی یادآور شد: اگر اراضی اداره اوقاف داخل محدوده خدمات شهری باشد و کاربریهای مرتبط آن‌ها تصویب شود، می‌توانیم خدمات خوبی را به مردم ارائه دهیم.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!