حالت تاریک
Image
یکشنبه, 25 خرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
میراثی در آستانه نابودی زیر سایه بی‌تفاوتی

«عصر همدان» گزارش می‌دهد؛

میراثی در آستانه نابودی زیر سایه بی‌تفاوتی

یک میراث ۸۰۰ ساله در همدان، نمادی از ریشه‌های کهن این شهر، در آستانه نابودی است. بی‌توجهی دستگاه‌های مسئول، سایه‌ای سنگین بر سر این درخت کهنسال افکنده است.

پول‌پاشی برای بقا در پرسپولیس

خرج که از کیسه مهمان بود؛

پول‌پاشی برای بقا در پرسپولیس

از ارقام و اعداد افشا شده برای خط دروازه تیم فوتبال پرسپولیس این طور استنباط می‌شود که برخی برای بقا در باشگاه حاضر به پول‌پاشی شده‌اند.

موانع فرهنگی عاملی اساسی برای کاهش جمعیت

عضو نظام روان‌شناسی ایران تاکید کرد:

موانع فرهنگی عاملی اساسی برای کاهش جمعیت

عضو نظام روان‌شناسی و انجمن روان‌شناسان ایران گفت: مردم ایران همچنان به داشتن خانواده بزرگ علاقه‌مند هستند، اما موانع متعددی در مسیر تحقق این خواسته وجود دارد؛ موانعی که بیشتر جنبه ساختاری و فرهنگی دارند تا صرفاً اقتصادی.

عبور ۴۰ درصد زائران اربعین از نهاوند

«عصر همدان» بررسی می‌کند؛

عبور ۴۰ درصد زائران اربعین از نهاوند

با توجه به عبور روزانه هزاران خودرو از محورهای مواصلاتی نهاوند و عبور حدود ۴۰ درصد از زائران عتبات عالیات و اربعین حسینی از نهاوند ضرورت دارد تا عملیات ساماندهی جاده‌های این شهرستان تسریع شود.

حاصلی نخستین نوزاد از درمان ناباروری در ملایر

مدیر شبکه بهداشت ملایر خبر داد:

حاصلی نخستین نوزاد از درمان ناباروری در ملایر

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر گفت: نخستین نوزاد حاصل از درمان ناباروری در مرکز درمان ناباروری سطح ۲ بیمارستان مهر ملایر متولد شد.

مدیریت جهادی الگوبرداری از فتح خرمشهر است

مسئول بسیج هنرمندان همدان:

مدیریت جهادی الگوبرداری از فتح خرمشهر است

مسئول بسیج هنرمندان همدان گفت: مدیریت جهادی الگوبرداری از فتح خرمشهر است.

Image