• امروز : پنجشنبه, ۱۸ بهمن , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 6 February - 2025
0
استاندار همدان تأکید کرد:

کاهش آسیب‌های اجتماعی با کمک رسانه‌ها

  • کد خبر : 235055
  • 18 بهمن 1403 - 15:59
کاهش آسیب‌های اجتماعی با کمک رسانه‌ها
استاندار همدان با بیان اینکه مسئله خودکشی در همدان باید به صورت تخصصی مورد بررسی قرار گیرد، گفت: وجود پیوست رسانه‌ای و آموزش همگانی برای کاهش معضلات اجتماعی خصوصاً خودکشی بسیار اهمیت دارد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» پیش از ظهر امروز حمید ملانوری‌شمسی در کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان همدان با بیان اینکه در حوزه مسائل فرهنگی و اجتماعی در شورای فرهنگی و اجتماعی سائل مختلفی مطرح شده است، گفت: برای سند توسعه فرهنگی استان زحمات زیادی کشیده شده است اما در اجرای آن با ضعف مواجه هستیم.

وی با اشاره به اینکه باید گزارش اجرای این سند از ادارات و دستگاه‌ها گرفته شود و نظارت بر این موضوع اهمیت دارد، افزود: هر دستگاه وظیفه مشخصی براساس این سند دارد و اگر گزارشی ارائه نشود یعنی این سند عملیاتی نشده است.

استاندار همدان ادامه داد: البته این سند اصلاحاتی نیز نیاز دارد و باید از همین حالا آغاز کنیم و در سریع‌ترین زمان بازنگری‌ها انجام شود و ابلاغ و اجرایی سند را به طور جدی شاهد باشیم.

ملانوری‌شمسی با تأکید براینکه ایجاد هماهنگی برای اجرای سند توسعه فرهنگی استان همدان بسیار اهمیت دارد، افزود: وقتی برخی‌ها از مسئولان می‌گویند این سند ابلاغ نشده است و برخی می‌گویند اگر کسی این سند را اجرایی کرده است اعتباراتی بابت آن دریافت کردند نشان از عدم هماهنگی دارد.

وی در ادامه با بیان اینکه سایر مشکلات اجتماعی همچون اعتیاد باید مد نظر باشد، گفت: ظرفیت مراکز ماده ۱۶ برای پذیرش معتادان متجاهر باید بر اساس مصوبات و تصمیم‌های اتخاذ شده افزایش یابد.

استاندار همدان خاطرنشان کرد: معتادان تا زمان بهبودی کامل باید در این مراکز نگهداری شوند و زمانی که ترخیص شدند، دوباره به دامن اعتیاد بازنگردند.

ملانوری‌شمسی با بیان اینکه سازمان‌های مردم نهاد باید موضوع پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و پیشبرد قانون جوانی جمعیت را پیگیری کنند، افزود: برای رفع مشکلات اجتماعی باید به موضوع مردم پایگی، به سمت مردم رفتن و بهره‌گیری از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد توجه کنیم و این مسئله در دستور کار مدیران باشد.

وی با اشاره به اینکه مسئله خودکشی در همدان باید به صورت تخصصی مورد بررسی قرار گیرد، گفت: وجود پیوست رسانه‌ای و آموزش همگانی برای کاهش معضلات اجتماعی خصوصاً خودکشی بسیار اهمیت دارد.

استاندار همدان با تاکید بر اینکه همدان در مشکلات اجتماعی همچون نزاع، کودک‌آزاری، طلاق، اعتیاد و معتادان متجاهر رتبه ۱۵ به بالا را دارد، تصریح کرد: البته وجود درصد کم این آمار هم زیاد است و باید برای پیشگیری از آن‌ها تلاش کنیم.

ملانوری‌شمسی با بیان اینکه اداره کل امور بانوان و حوزه امور اجتماعی استانداری همدان از نظر کمی و کیفی و زیر ساختی و نرم افزاری باید برنامه یکسان تدوین کنند، گفت: از ظرفیت دانشگاه بوعلی نیز باید در این موضوع استفاده کرد.

 

انتهای خبر/ سع

 

 

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=235055

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

هفده − 10 =