همایون بداغی در گفتگو با خبرنگار عصرهمدان با اشاره به جنایات گروهک منافقین در سال ۱۳۶۷ و اجرای سه عملیات اظهار کرد: آمار جنایات منافقین در سال ۱۳۶۷ با جنایات این گروه در سال ۱۳۶۰ و پس از عزل بنیصدر برابری میکند.
وی با بیان اینکه هزار و ۵۰۳ نفر در اثر جنایات منافقین در سال ۶۷ به شهارت رسیدند، تصریحکرد: از کودک سهساله تا پیرمرد ۹۰ ساله در بین شهدای جنایات این گروه دیدهمیشود.
استاد دانشگاه آزاد اسلامی ملایر با اشاره به ماجرای فرار بنیصدر و مسعود رجوی در سال ۱۳۶۰ به همراه خلبان پیشین شاه به فرانسه تصریحکرد: پس از این اقدام موجی از ترور در کشور به راه افتاد.
وی گفت: بنیصدر به همراه مسعود رجوی شورایی به نام مقاومت ملی راهاندازی کرده و وعده سرنگونی نظام یران در چندماه را دادند.
بداغی با اشاره به اقدامات غیرقانونی گروهک منافقین بیان کرد: در کنار ترور و خرابکاریف ذخیرهسازی سلاح در خانههای تیمی، شرکت در تجمعات خشونت آمیز و غیرقانونی، تخریب امولعمومی، جاسوسی برای کشورهای بیگانه و تصرف غیر قانونی اماکن از جمله جنایات منافقین در سال ۱۳۶۰ بود.
وی با بیان اینکه سال ۶۰ نقطه اوج تقابل این گروهک با مردم و نظام بود، تصریح کرد: اقدامات خرابکارانه گروهک منافقین با همراهی مردم و نظام برچیده شد.
استاد دانشگاه آزاد اسلامی ملایر بیانکرد: منافقین در اوج جنگتحمیلی به این کشور عراق مهاجرت کردند و کمک شایانی به عراق در جمع آوری اطلاعات از نقاط حساس کشور کردند.
وی دادن اطلاعات محمولههای غذا و دارو ایران به جنگندههای عراقی برای بمباران، حملات پراکنده مرزی و حمله مستقیم نظامی به مرزهای کشور را از جمله جنایات این گروهک در دوران جنگ تحمیلی برشمرد.
بداغی به همراهی عراق با منافقین در سال ۱۳۶۷ اشاره کرد و گفت: مسعود رجوی با تحریک صدام و به منظور تاثیرگذاری در جنگ با فراخوان هواداران فراری و پیوستن تعداد زیادی از زندانیان که مورد رأفت نظام قرار گرفته بودند، در سال ۶۷ سه عملیات آفتاب، چلچراغ و فروق جاویدان را علیه ایران انجام داد.
وی با اشاره به روند عملیات آفتاب تصریح کرد: این عملیات در ۸ فروردین ۶۷ در منطقه فکه رخ داد و منافقین با تمام توان با همرهی ارتش عراق به مرزهای ایران حمله کردند.
استاد دانشگاه آزاد اسلامی ملایر افزود: عملیات آفتاب با حمایت و آتش توپخانه های زمینی و پیشتیبانی هوایی ارتش بعث انجامشد و مواضع بسیاری از مناطق ایران مورد حمله قرار گرفت.
وی با بازخوانی عملیات چلچراغ تصریح کرد: عملیات چلچراغ در ۲۸ خرداد ۱۳۶۷ در منطقه مهران رخ داد و منافقین بعد از خوشخدمتی به عراق با عبور از مرزهای ایران شهر مهران را متروکه و خالی از سکنه کردند.
بداغی گفت: در این عملیات ارتفاعات مهران تصرف شد و منافقین با بهرهگیری از نیروهای بومی و با لباس ارتش این اقدام را انجام دادند.
وی بیان کرد: از ۲۸ خرداد ۶۷ و پس از عملیات چلچراغ، شاهد درگیریهای پراکنده توسط منافقین با مردم و نیروهای نظامی و رزمندگان ایران بودیم و جنایت متعددی علیه مردم انجام شد.
استاد دانشگاه آزاد اسلامی ملایر حمله و مورد هدف قرار دادن ایستگاهها و پاسگاههای مرزی ایران، خمپارهزنی به شهرها و پادگانها و دستبرد شهری و خیابانی را از جمله جنایات منافقین پس از عملیات چلچراغ و پیش از عملیات فروغجاویدان عنوان کرد.
وی گفت: منافقین در آخرین عملیات در سال ۶۷ با نام فروغ جاویدان در سوم مرداد به کرمانشاه حمله کردند و به خیال خود ظرف مدت ۵ روز میخواستند به تهران برسند.
بداغی بیان کرد: در این عملیات منافقین با حمایت نیروهای عراقی با عبور از قصر شیرین، کرندغرب و اسلامآباد غرب قصد ورود به کرمانشاه را داشتند که در تنگه چهارزبر زمینگیر شدند.
وی با بیان اینکه منافقین با همه توان وارد این عملیات شده بودند، تصریح کرد: نیروهای ایرانی در عملیات مرصاد و با همراهی ارتش و بسیج حمله منافقین را نطفه خفه کردند و با پیروزی نیروهای ایرانی منافقین به سمت مرزهای عراق و کوهستانها عقب نشینی کردند.
استاد دانشگاه آزاد اسلامی ملایر افزود: دو هفته پس از این عملیات منافقین بسیاری دستگیر شدند و ۵ روز بعد از عملیات مرصاد جمهوری اسلامی ۱۰۰ عملیات شاسایی انجامداد و بسیاری از مواضع منافقین را در هم شکست.
انتهای پیام/ گلمحمدی