
استاد حوزه و دانشگاه:
والدین، با فرزندان خود دوست باشند
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه هرچه بیشتر با فرزندان خود دوست باشیم، آموزش مسائل مختلف دینی و اجتماعی به آنها راحتتر است، گفت: در نتیجه پذیرش این مسائل توسط فرزندان نیز بیشتر میشود.
حجتالاسلام علی تقوی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری و تحلیلی«عصر همدان» با اشاره به نحوه آموزش مسائل دینی به کودکان، گفت: در آموزش مسائل دینی و اجتماعی باید از زاویه دید فرزند پسر و دخترمان به موضوع نگاه کنیم تا بهتر بتوانیم او را درک کرده و مسائل را تبیین کنیم.
وی با اشاره به اینکه اولین اقدام در دوران طفولیت فرزندان، ارائه آگاهی و آموزش در این حوزه است، افزود: باید دقت داشت که از مباحث ابتدایی و ساده آموزش مباحث دینی و اجتماعی را آغاز کنیم، مثلاً آموزش دهیم که دروغ گفتم اشتباه است، آزار و اذیت دیگران اشتباه است و احترام به والدین و بزرگترها واجب است، سپس به مرور با افزایش سن فرزند آموزههای بیشتری به او یاد بدهیم.
استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: فرق بین حلال و حرم، رعایت حقوق همسایه، احکام نماز، رعایت موازین شرعی میان محرم و نامحرم و بسیاری از موارد دیگر باید در سنین بالاتر و به مرور آموزش داده شود.
تقوی با بیان اینکه بهترین سن آموزش زمانی است که فرزند ما بتواند فرق بین خوب و بد را تشخیص دهد، گفت: در این سنین باید آموزههای دینی و اجتماعی را آموزش دهیم، حال بسیاری از افراد دغدغه عفاف و حجاب را دارند که باید به آنها بگوییم قطعاً دختر خانمی که از کودکی بسیاری از مسائل را آموزش ببیند، مسئله حجاب را نیز آموزش میبیند.
وی با اشاره به اینکه آموزش حیا و عفاف همانقدر به دختران مهم است که آموزش غیرت و شجاعت به پسرانمان اهمیت دارد، تصریح کرد: والدین باید آموزش این مسائل میان فرزند دختر و پسر را در توازن قرار دهند.
استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: آموزش مسائل دینی و اجتماعی به فرزندان اگر با روی گشاده و اخلاق نیکو همراه باشد حتماً اثرگذار خواهد بود.
تقوی با بیان اینکه آموزش مسائل دینی به فرزندان در دوران کودکی به سود والدین است، افزود: چرا که این سن حساس، اثرگذاری مسائل در وجود فرزندان بیشتر است و تربیت پایه فرزند در سن کودکی شکل میگیرد.
وی با اشاره به اینکه امروزه والدین باید شیوههای نوین آموزش مسائل مذهبی و اجتماعی را فرا بگیرند، تصریح کرد: حضور خانوادهها همراه با فرزندان در جلسات مذهبی، مساجد و جمع فامیلهایی که همسو با افکار مذهبی آنها هستند در تربیت فرزندان اثر دارد.
استاد حوزه و دانشگاه در پایان تأکید کرد: هرچه بیشتر با فرزندان خود دوست باشیم، آموزش مسائل مختلف دینی و اجتماعی به آنها راحتتر است و پذیرش آنها نیز بیشتر میشود.
انتهای خبر
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!