
«عصر همدان» گزارش میدهد؛
شهید شادمانی، سپهبد گمنامِ وطن
شهید شادمانی سالها بدون آنکه جلوی دوربینها بیاید و در رسانهها ظاهر شود، در گمنامی برای حفظ وطن تلاش کرد اما حالا خداوند عزتی به او عنایت کرد که جهانیان ندای حق راهش را بهوسیله او شنیدند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» سپهبد شهید علی شادمانی فرماندهای بود که از سنین جوانی یعنی از سال ۱۳۵۸ در سپاه پاسداران فعالیت کرد و در نهایت نیز با لباس مقدس سپاه به شهادت رسید.
این سپهبد بلندآوازه الگویی بود برای همگان که به دلیل هوش و ذکاوتش توانست در ردههای بالای نظامی مسئولیت پذیرد.
در کارنامه نظامی این شهید، فرماندهی لشگر 32 انصارالحسین(ع)، قرارگاه نجف اشرف، لشکر 4 بعثت، لشگر 3 نیروی مخصوص حمزه و فرماندهی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء(ص) مشاهده میشود.
موضوع مهم دیگر تعاریف دیگران، از کارمندان ادارات مختلف گرفته تا مسئولان و نیروهای سپاه و بسیج از این شهید بزرگوار است که به نیکی از وی یاد میکنند و شهادتش را فقدان بزرگی میدانند.
شهید شادمانی همیشه آماده نبرد با دشمن بود
حمیدرضا حاجیبابایی، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با بیان اینکه سردار سپاه اسلام شهید شادمانی در دوران دفاع مقدس و بعد از دفاع مقدس فرمانده با صلابت و مقتدر میدان نبرد بود، گفت: شهید شادمانی همواره در آرزوی نبرد با آمریکا و صهیونیستها بود و از خداوند همیشه طلب شهادت میکرد.
وی با اشاره به اینکه این شهید بزرگوار در آخر هم در مسیر مبارزه با رژیم جعلی صهیونیستی مزد اخلاص گرفت و به شهادت رسید، افزود: این شهید با توانمندی نظامی بالایی که داشت، یک نظامی راهبردی، متفکر و نخبه بود و با تفکر راهبردی همواره در خط اصیل انقلاب اسلامی حرکت می کرد.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: شهید شادمانی از دوران انقلاب تا به امروز پوتین از پا درنیاورد و همواره آماده نبرد در میدان جنگ بود.
ویژگی شهید شادمانی، گمنام بودن بود
در ادامه حمید حسام، نویسنده ادبیات پایداری با اشاره به خصوصیات سپهبد شهید علی شادمانی، گفت: این شهید عزیز همواره در خط مقدم جبهه و جنگ بود و هیچ وقت خسته نمیشد؛ شهید شادمانی از درگیری در کردستان تا سرپل ذهاب همواره در مقابل دشمن سینه سپر کرده بود.
وی با بیان اینکه سردار شادمانی واقعا با زبان قابل توصیف نیست، تأکید کرد: نمیتوانیم با بیان کلمات شخصیت و جامعیت شهید شادمانی را توصیف کنیم و مهمترین ویژگی سردار شادمانی گمنام بودن بود و همیشه از شناخته شدن دوری میکرد.
نویسنده ادبیات پایداری، افزود: فرماندهی لشکر حضرت حجت(عج) و لشکر انصارالحسین(ع) در کربلای ۵، والفجر ۱۰ و مرصاد تنها بخشی از دوران درخشان فرماندهی شهید شادمانی در دوران دفاع مقدس بود.
شهید شادمانی خود را وقف انقلاب کرد
در ادامه حجتالله کتابی، همرزم شهید شادمانی نیز در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با با اشاره به روحیه انقلابی و جهادی این شهید بزرگوار، گفت: شهید شادمانی همواره پای کار انقلاب بود و از ابتدای تشکیل سپاه در مناطق و عملیاتهای مختلف حضور داشت.
وی با بیان اینکه شهید شادمانی در کردستان و مقابله با دشمنان خوش درخشید، عنوان کرد: شهید شادمانی بعداز کردستان با آغاز جنگ تحمیلی، از ابتدا در واحد عملیات سپاه مسئول بود.
همرزم شهید شادمانی ادامه داد: شهید شادمانی در لشکر انصارالحسین علیهالسلام نقش ویژه داشت و توانست نیروهای زیادی را تربیت کند.
کتابی با بیان اینکه آرزوی دیرینه سپهبد شادمانی، شهادت بود، گفت: صهیونیستها، این دلاور مرد وطن را به شهادت رساندند اما راه او همچنان ادامه دارد.
وی در پایان عنوان کرد: شهید شادمانی خود را وقف کشور و اسلام کرد و هیچگاه از تلاش در راه آرمان انقلاب اسلامی کوتاهی نکرد.
شهید شادمانی، سپهبد گمنامِ وطن
جای جای این وطن دلاورمردانی هستند که از همه هستی و با ارزش ترین دارایی خود یعنی جان خود گذشتند تا جمهوری اسلامی ایران همواره پا بر جا بماند و سپهبد شهید شادمانی یکی از آن دلاورمردانی است که ۴۸ سال در این راه تلاش کرد و در همین راه به شهادت رسید.
بدون شک راه این شهید و سایر شهدای وطن، ادامه دارد و اقدامات بینظیر آنها برای پیشرفت کشورمان به نسلهای آینده منتقل میشود تا بدانند برای حفظ این سرزمین، چه خونهایی بر زمین ریخته شده است.
شهید شادمانی سالها بدون آنکه جلوی دوربینها بیاید و یا در رسانهها ظاهر شود، در گمنامی برای حفظ وطن تلاش کرد اما حالا خداوند عزتی به او عنایت کرد که جهانیان ندای حق او را شنیدند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!