حالت تاریک
سه‌شنبه, 26 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
شهادت طلبه نهاوندی توسط تروریست‌های صهیونیستی
در جریان اغتشاشات اخیر اتفاق افتاد؛

شهادت طلبه نهاوندی توسط تروریست‌های صهیونیستی

یکی از روحانیون نهاوندی توسط تروریست‌های صهیونیستی و آمریکایی‌، مظلومانه به شهادت رسید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، حجت‌‌الاسلام والمسلمین علی زمانیان از روحانیون شهرستان نهاوند در جریان اقدامات تروریستی اخیر به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

این طلبه عزیز و انقلابی نهاوند در جریان اغتشاشات اخیر در شهر رودسر استان گیلان به دست تروریست‌های صهیونیستی و آمریکایی‌ به فیض عظمای شهادت نائل آمد.

شهید زمانیان که حدود سه ماه است که ازدواج کرده در شهر همسر خود حضور داشت که در‌ جریان اقدامات تروریستی به شهادت رسید.

مراسم استقبال، وداع، تشییع و خاکسپاری شهید والامقام حجت‌الاسلام والمسلمین علی زمانیان امروز یکشنبه از ساعت ۱۴ در شهرستان نهاوند برگزار می‌شود.


پس از این مراسم پیکر مطهر شهید از مقابل مسجد چهارده معصوم(ع) روستای زادگاهش جهان‌آباد به سمت گلزار شهدای این روستا تشییع و تدفین می‌شود.

همچنین امروز از ساعت ۱۰ صبح مراسم تشییع شهید زمانیان در شهر همدان از میدان امام خمینی(ره) به سمت حوزه علیمه آیت‌الله آخوند برگزار می‌شود.

ستاد برگزاری مراسم شهرستان نهاوند با تبریک و تسلیت شهادت این طلبه عزیز و انقلابی به خانواده ایشان و جامعه روحانیت شهرستان از امت حزب‌الله نهاوند دعوت کرد جهت برگزاری باشکوه و تکریم مقام شامخ شهدا در این مراسم معنوی حضور حداکثری داشته باشند.

گفتنی است: شهید زمانیان تنها فرزند پسر خانواده است.

انتهای خبر/ 

 

 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!