حالت تاریک
یکشنبه, 17 فروردین 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
تراژدی خونین قدس، غزه
یادداشت؛

تراژدی خونین قدس، غزه

در روز قدس، مسلمانان جهان، فریاد خونین قدس و غزه را سر می‌دهند؛ فریادی از درد و اندوه، از ظلم و ستم، و از امید به رهایی. این روز، روز همبستگی و اتحاد مسلمانان، برای یاری مظلومان قدس و غزه است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»،روز قدس، روزی است که در آن، قلب‌های مسلمانان جهان، از درد و اندوه، به تپش درآمده و فریاد خونین قدس و غزه، از حلقوم‌هایشان بیرون می‌آید. روزی که در آن، بغض‌های فروخورده‌ سالیان سال، به اشک‌هایی داغ، بر گونه‌ها جاری می‌شود؛ روزی که در آن، امید به رهایی، در دل‌ها زنده شده و عزم‌ها، برای یاری مظلومان، جزم می‌گردد. قدس، قبله‌ اول مسلمانان، شهری است که در آن، بوی پیامبران به مشام می‌رسد.

شهری که در آن، مسجدالاقصی، نگینی درخشان، بر تارک تاریخ اسلام می‌درخشد. شهری که در آن، کودکان مظلوم، با چشمانی پر از اشک، به آسمان آبی آن، چشم می‌دوزند و منتظر رهایی‌اند.

غزه، سرزمینی کوچک، اما با قلبی بزرگ، سال‌هاست که در محاصره‌ ظالمان، اسیر است. سال‌هاست که مردمان آن، با رنج و درد، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

سال‌هاست که خانه‌هایشان، بر سرشان آوار می‌شود و عزیزانشان، در برابر چشمانشان، به شهادت می‌رسند. کودکانِ غزه، با چشمانی پر از اشک، به آسمان آبی آن، چشم می‌دوزند و منتظر رهایی‌اند. آنها، در زیر بمباران ظالمان، زندگی می‌کنند و هر لحظه، با مرگ، دست‌وپنجه نرم می‌کنند. آنها، گرسنه و تشنه، در ویرانه‌های خانه‌هایشان، به دنبال سرپناه می‌گردند.

 
در میان آتش و خون، در میان آوار و ویرانی، در میان ناله‌های کودکان و ضجه‌های مادران، فریادی از جنس مقاومت، از قلب‌های زخم‌خورده‌ قدس و غزه، برمی‌خیزد. فریادی که گویی صاعقه‌ای است بر سر استکبار جهانی و سکوت مرگبار مجامع بین‌المللی. فریادی که از دل تاریخ برمی‌آید، از میان سنگ‌های مسجدالاقصی، از میان کوچه‌های غبارگرفته‌ غزه، از میان اشک‌های خشکیده‌ کودکان، و از میان آرزوهای بر باد رفته‌ مردمان بی‌گناه. این فریاد، نه تنها فریاد مظلومیت، بلکه فریاد عزت و شرف است.
 
فریاد ایستادگی در برابر ظلم، فریاد مقاومت در برابر استبداد، و فریاد امید به رهایی. این فریاد، تجلی قدرت ایمان است، تجلی اراده‌ی پولادین مردمی که با دست‌های خالی، اما با قلبی مملو از عشق به وطن، در برابر تمام زر و زور استکبار جهانی، ایستاده‌اند.
 
این فریاد، نه تنها در آسمان قدس و غزه، بلکه در قلب‌های تمام آزادگان جهان، طنین‌انداز می‌شود و ندای بیداری و همبستگی را سر می‌دهد. جوامع بین‌المللی با سکوت خود، در برابر ظلم ظالمان، شریک جرم آنها هستند، آنها، با حمایت خود، از ظالمان، به کشتار کودکان بی‌گناه قدس و غزه، دامن می‌زنند. آنها، با نادیده گرفتن حقوق مردم مظلوم قدس و غزه، به بی‌عدالتی، دامن می‌زنند. اما، این ظلم و ستم، تا ابد پایدار نخواهد ماند.
 
این شب تاریک، سرانجام به صبح روشن، بدل خواهد شد. این اشک‌ها، روزی به لبخند، تبدیل خواهند شد و این رنج‌ها، روزی به رهایی، ختم خواهند شد. روز قدس، روز امید است.
 
امید به رهایی قدس و غزه، از چنگال ظالمان. امید به بازگشت عزت و سربلندی، به مسلمانان. امید به روزی که در آن، کودکان قدس و غزه، با لبخند، در کوچه‌های شهرشان بازی کنند و صدای اذان، از گلدسته‌های مسجدالاقصی، در آسمان طنین‌انداز شود. روز قدس، روز فریاد است. فریاد مسلمانان، در برابر ظلم و ستم. فریاد مظلومان، در برابر ظالمان. فریاد حق، در برابر باطل. روز قدس، روز اتحاد است.
 
اتحاد مسلمانان، برای یاری مظلومان. اتحاد قلب‌ها، برای رهایی قدس و غزه. اتحاد دست‌ها، برای ساختن آینده‌ای روشن. در این روز بزرگ، ما مسلمانان، با قلبی آکنده از امید و عزمی راسخ، فریاد برمی‌آوریم که: قدس و غزه، آزاد خواهند شد! ما، در کنار مردم مظلوم قدس و غزه، ایستاده‌ایم! ما، تا آخرین قطره‌ خون، برای رهایی قدس و غزه، تلاش خواهیم کرد! ما، تا آخرین نفس، برای یاری مظلومان، ایستادگی خواهیم کرد!
 
ما، تا روزی که قدس و غزه، آزاد شوند، از پای نخواهیم نشست! ای قدس، ای قبله‌ اول مسلمانان، ای شهر پیامبران، ای نگین درخشان تاریخ اسلام، ما، با تو عهد می‌بندیم که تا آخرین نفس، برای رهایی‌ات تلاش کنیم. ای غزه، ای سرزمین مظلومان، ای مهد مقاومت، ای نماد ایستادگی، ما، با تو عهد می‌بندیم که تا آخرین نفس، برای رهایی‌ات تلاش کنیم. ما، با شما عهد می‌بندیم که شما را، از چنگال ظالمان، آزاد کنیم. ما، با شما عهد می‌بندیم که شما را، به عزت و سربلندی، بازگردانیم.
 
 راضیه حاجیلویی

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!