حالت تاریک
Image
یکشنبه, 22 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
انسجام اجتماعی؛ سپر بلای خطای محاسباتی دشمن
نماینده ولی فقیه در استان:

انسجام اجتماعی؛ سپر بلای خطای محاسباتی دشمن

نماینده ولی فقیه در همدان حضور مستمر مسئولان در بین مردم را الگویی مهم خواند و گفت: حفظ انسجام اجتماعی و برخورد قاطع با خائنان، کلید خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»؛ آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی، صبح امروز در مراسم بزرگداشت شهادت مظلومانه شهید بهشتی و شهدای دستگاه قضا از زحمات گسترده‌ مجموعه‌ دستگاه قضایی استان به ویژه دکتر محمدی، دادستان و معاونان و همکارانشان قدردانی کرد.

 او حضور مستمر و پررنگ مسئولان قضایی در نماز جمعه را عاملی مؤثر در ایجاد ارتباط با مردم و الگویی ارزشمند برای سایر مدیران ارزیابی کرد.  

نماینده ولی فقیه در همدان در ادامه با گرامیداشت یاد امام خمینی(ره) و شهدا، به ویژه شهید آیت‌الله بهشتی؛ از خاطرات دوران کودکی خود و نقل‌قول‌های مراجع بزرگ درباره نبوغ فکری و قدرت مدیریتی بی‌نظیر این شهید والامقام یاد کرد.  

آیت‌الله شعبانی‌‌موثقی با تحلیل حمله‌ دشمن در جنگ تحمیلی، تصریح کرد: دشمن بر اساس خطای محاسباتی و تصور از دست رفتن انسجام داخلی ایران اقدام کرد، غافل از اینکه ملت ایران همواره در مقابل تجاوز بیرونی متحد و یکپارچه بوده‌است، همان‌گونه که در دوران مشروطیت و پس از آن ثابت شد.  

او با خطاب به دستگاه قضایی تأکید کرد: هر اقدامى که انسجام اجتماعى را بر هم زند، امنیت کشور را مخدوش مى‌کند و به خطاى محاسباتى دشمن کمک مى‌نماید. امروز همه باید براى حفظ و تقویت این انسجام تلاش کنیم.  

نماینده ولی فقیه در همدان، حضور پرشور مردم در تشییع شهدای اخیر را نمادی قدرتمند از انسجام ملی و عامل بازدارنده در برابر دشمنان خواند و افزود: این حجم عظیم جمعیت در تهران، پیام روشنى براى جهان دارد. 

آیت‌الله شعبانی‌موثقی با تجلیل از رزمندگان ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و بسیج، اظهار داشت: ما مدیون فداکاری‌های فرزندان رزمنده‌مان هستیم و باید قدردان زحمات آنان باشیم.  

 او با اشاره به انتظارات مردم از دو نهاد، بیان کرد: مردم منتظرند نیروهای مسلح با توانمندسازی خود، امکان هرگونه آتش‌بسِ ناخواسته را از دشمن سلب کنند و دستگاه قضایی نیز با قاطعیت با جاسوسان و نفوذی‌ها برخورد نماید.  

نماینده ولی فقیه در همدان خیانت به کشور را در هر شکل و از سوی هر فرد (اعم از نیروهای خارجی یا داخلی) محکوم کرد و گفت: ملت ایران هرگز خیانت را تحمل نمى‌کند، خصوصاً خیانتى که منجر به شهادت کودکان، زنان، رزمندگان و اقشار مختلف شود.  

آیت‌الله شعبانی‌موثقی با بیان اینکه فضای عمومی جامعه امروز همراه و پشتیبان دستگاه قضایی در برخورد قاطع با خائنان است، تصریح نمود: انتظار مردم، اقتدار و برخورد درست قوه قضائیه است و این انتظارى به‌جا و منطقی است. 

او در پایان، مجدداً از تلاش‌های مجموعه قضایی استان تشکر کرد و با تأکید بر لزوم عزم همگانی برای حفظ وحدت، خاطرنشان ساخت: خداوند متعال درجات شهیدان عزیز، به ویژه شهدای دوازده روز اخیر را عالی بگرداند و ما را در مسیر خدمت به اسلام و ایران پایدار بدارد.  

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!