حالت تاریک
Image
پنج‌شنبه, 19 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
ارائه الگوی مناسب برای جوانان در جامعه
یک مشاور مطرح کرد:

ارائه الگوی مناسب برای جوانان در جامعه

یک مشاور و کارشناس خانواده گفت: موضوع تربیت یک فرآیند است، در هر شاخصی باید واقعاً در رسانه کار کرد، در راستای معرفی الگوی خوب، کلیپ، انیمیشن، فیلم کوتاه ساخته و برای کودکان، نوجوانان و جوانان در جامعه ارائه دهیم.

علی‌اکبر کامرانی صالح در گفتگو با خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان»؛ با تاکید بر اهمیت آموزش مهارت‌های زندگی در مدرسه، اظهار کرد: متاسفانه این واحد درسی خیلی در مدارس جدی نگرفته شده، بطوریکه نمره آن تأثیری در معدل نهاییشان ندارد. 

وی با بیان اینکه چون این واحد درسی جزو شاخص‌های مهم برای تأثیرگذاری معدل نبوده بنابراین نوجوان، آن را جدی نخواهد گرفت، افزود: پیاده‌سازی عملی این واحد درسی بسیار با اهمیت بوده، باید دانش‌آموزان ما مهارت های زندگی را یاد گرفته و آن را در زندگی خودشان پیاده کنند. چرا که اگر جوانی خودآگاهی را یاد نگیرد، در زندگی نمی‌تواند انتخاب درست و موثری را داشته باشد.

 این مشاور و کارشناس خانواده با اشاره به فراگیری فضای مجازی و تاثیرات آن بر روی زندگی جوانان و نوجوانان، خاطرنشان کرد: بالاخره جهان آزاد بوده، به مرور زمان گوشی‌ها در زندگی‌ها فراگیر شده، بعضی از اوقات فضای مجازی فیلتر شده، اما دوباره به حالت قبل برگشته است، ما نمی‌توانیم همه چیز را فیلتر کنیم! اما می‌شود این فضا را کنترل کرد.

کامرانی‌صالح با تاکید بر فرهنگ‌سازی استفاده درست از ابزارها و فضای مجازی در زندگی افراد جامعه، تاکید کرد: مطلبی که از همه مهمتر بوده این است که وقتی یک اتفاقی قرار است در یک جامعه بیافتد، باید قبلش در مورد آن فرهنگ‌سازی شود؛ یعنی اگر بخواهیم یک موضوع را در جامعه گسترش دهیم و بعد آن موضوع را محدود کنیم خیلی جالب نبوده و نتیجه عکس خواهد داشت.

 این مشاور و کارشناس خانواده ادامه داد: وقتی می‌خواهیم یک موضوع جدیدی را در جامعه اجرا کنیم، ابتدا بایستی در مورد استفاده آن فرهنگ‌سازی کرده و از همان ابتدای کار آن را به صورت کنترل شده در اختیار مردم بگذاریم، بطور مثال برای استفاده از فضای مجازی برطبق سن کاربران آیتم‌ها را چیده و اجرا کنیم.

کامرانی‌صالح با تاکید بر اینکه رسانه یک واقعیت نیست، عنوان کرد: هر آنچه که در رسانه می‌بینیم به معنای این نیست که در واقعیت هم پیاده می‌شود. مثلاً زندگی‌های عاشقانه‌ای که در رسانه نشان می‌دهند واقعی نبوده و جالب است که بعد از مدتی همین زوج برای طلاق و جدایی اقدام می‌کنند! دلیل آن این است که معمولاً در رسانه سعی می‌کنند خودشان را خوب و شاد نشان داده و اظهار کنند که زندگی خیلی عالی دارند، اما در واقعیت چنین نیست.

وی در پایان با بیان اینکه موضوع تربیت یک فرآیند است، تصریح کرد: در هر شاخصی ما باید واقعاً در رسانه کار کنیم، در راستای معرفی الگوی واقعی و خوب، کلیپ، موشن‌گرافیک، انیمیشن، فیلم کوتاه و مستند ساخته و برای کودکان، نوجوانان و جوانان در جامعه ارائه دهیم. 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!