همه ساله در اواخر شهریور ماه و اوایل مهر ماه برداشت انگور از تاکستان های زرخیر ملایر آغاز می شود و باغداران ماحصل یک سال زحمات خود را برداشت می کنند.
به گزارش عصر همدان؛ این روزها باغداران در گوشه گوشه ملایر در تب و تاب برداشت خوشه های انگور از تاکستان های زرخیز این دیار هستند.
“انگیر چیدن” اصطلاح پر کاربرد آخرین روزهای تابستان و روزهای نخست تابستان در ملایر است و کمتر کسی ذر شهرستان ملایر یافت می شود که از این نعمت الهی بی نصیب باشد.
در کنار برداشت انگور تیزاب زدن و تبدیل انگور به کشمش و سبزه نیز دیگر فعالیت باغداران ملایری است خشک کردن انگور با محلول آب، پتاسیم کربنات و روغن سبزه تصاویری بینظیر در ملایر خلق شده است.
ملایر قطب تولید انگور در کشور است که سالانه بیش از ۲۴۰ هزار تُن انگور تولید و از این میزان بیش از ۴۵ هزار تُن به کشمش تبدیل میشود.
انتهای پیام/گ