امیر حسین روزبهانی با اشاره به ایجاد دفتر یونسکو گفت:باید تمام جوانب در نظر گرفته شود و اینکه چه دستاوردهایی برای همدان دارد ؟ و آیا به اندازه هزینه هایی که می شود بازخورد خواهد داشت و از همه مهمتر به فرهنگ و نگرش مردم آسیبی نزند.
امیر حسین روزبهانی، دانشجوی دانشگاه فرهنگیان و مسئول پژوهش و فناوری بسیج دانشجویی دانشگاه در گفتگو با خبرنگار عصر همدان؛ گفت: متاسفانه مسایل این چنینی مثل ایجاد دفتر یونسکو باعث ایجاد دو قطبی عظیمی در جامعه می شود.
وی افزود: برخی که از بیرون نگاه می کنند اهمیت بدیهی ترین مسئله مانند گردشگری را می بینند و مشکلی ندارد اما جریانی که پشت این طرح بوده به قدری قوی عمل کرده که افراد مخالف را مانع پیشرفت می دانند.
روزبهانی تاکید کرد: یکی از مهمترین مشکلات این موضوع نداشتن متولی مشخص است چرا که طبق اساسنامه یونسکو یک سری کمیسیون های ملی داریم و در هر کشوری که فعالند وظایف و اهداف سازمان یونسکو را دنبال می کنند.
مطالبه گر همدانی گفت: مجموعا ۱۱ کشور دفتر منطقه ای یونسکو ایجاد کرده اند که در حال حاضر از ایران در یزد و تهران احداث شده است و همدان به عنوان سومین شهر دفتر یونسکو را ایجاد می کند.
روزبهانی افزود: کمیسیون ها معمولا زیر نظر وزارت علوم هستند و عموما در هر کشوری که می خواهند میزبان دفاتر باشند باید حق تفحص داشته باشند و این در همه معاهدات و یا توافق نامه های بین المللی پذیرفته شده است.
مسئول پژوهش و فناوری بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: باید تمام جوانب در نظر گرفته شود و اینکه چه دستاوردهایی برای همدان دارد ؟ و آیا هزینه هایی که می شود بازخورد خواهد داشت و از همه مهمتر به فرهنگ و نگرش مردم آسیبی نزند.
انتهای پیام/آ