سفره های شهروندان نهاوندی این روزها میزبان انواع گیاهان معطر و خوش طعم و پر حاصیت کوهستان زیبای گرین است.
به گزارش عصر همدان، مردم شهرستان نهاوند در سالهای گذشته همانند مردم سایر مناطق کوهستانی کشور در چنین روزهایی با رفتن به دل طبیعت با جمعآوری گیاهان محلی و کوهی، سفرههای خود را با طعم و عطر دلپذیر این گیاهان زینت میبخشند.
هرچند امسال با توجه به کاهش بارش ها گیاهان دارویی و خوراکی کمتر و باکیفیت پایین تر در دسترس هستند ولی بازهم سهم قابل توجهی از سفره شهروندان نهاوندی به اینگیاهان اختصاص دارد.
شهرستان نهاوند با داشتن انواع گیاهان خوراکی زمینه ای فراهم کرده تا برخی افراد با برداشت این گیاهان و فروش آن در بازار به کسب درآمد بپردازند.
گیاهان کوهی و محلی علاوه بر طعم دلپذیر دارای خواص درمانی مختلفی هستند که به صورت خام و پخته قابل استفاده هستند.
استفاده تازه از این سبزیها در غذا و به ویژه در طبخ آش و خشک کردن آن برای فصول دیگر سال بسیار متداول است و در واقع به یک سنت تبدیل شده است.
مهمترین گیاهان کوهی و محلی شهرستان نهاوند که در این فصل رشد میکنند میتوان به کنگر، شنگ، سُرپا، بونسرخ، موسیر، سیرکوهی، ورکواز ، آویشن، تره کوهی، کاسنی و ریواس اشاره کرد.
انتهای پیام/س